Functie gaat eerst naar Insiders van Windows 11

Verwachte leestijd: 2 minuten

Het Knipprogramma is een eenvoudige app. U kunt schermafbeeldingen maken in Windows 11 via de app of snelkoppeling.

Nieuwe Camera Functie Voor Knipprogramma

Ook bevat de app instellingen die u kunt configureren, waaronder de mogelijkheid om de knop Print screen te gebruiken in plaats van de sneltoets Nieuwe Camera Functie Voor Knipprogramma + Shift + S.

De schermafbeelding kunt u markeren, tekenen of bijsnijden om aan uw vereisten te voldoen. U kunt basisnotities toevoegen met een pen en markeerstift. Op een bureaublad kunt u in plaats daarvan teksten toevoegen.

Nieuwe Camera Functie Voor Knipprogramma

Wat u moet weten

  • Microsoft heeft een nieuwe functie onthuld die binnenkort beschikbaar is in het Knipprogramma in Windows 11.
  • De nieuwe functie is een schermrecorder.
  • Tot nu toe moesten gebruikers de Xbox Game Bar gebruiken om een opname van hun schermen te maken.
Nieuwe Camera Functie Voor Knipprogramma

Tijdens het Surface hardware evenement van vorige week van Microsoft, plaagde het bedrijf met een handvol nieuwe functies die binnenkort naar Windows 11 komen. Waaronder een update van de Snipping Tool. Die krijgt eindelijk een schermopnamefunctie die wordt geïntroduceerd naast het maken van screenshots.

Insiders vragen Microsoft al vóór de lancering van Windows 11 om een schermopnamefunctie in het Knipprogramma. Het lijkt erop dat we die nu eindelijk krijgen. Tot nu toe waren gebruikers gedwongen om de gamerecorder in de Xbox Game Bar te gebruiken. Of gebruikers moesten een app van derden gebruiken om van hun schermen op te kunnen nemen.

Nieuwe Camera Functie Voor Knipprogramma

Microsoft heeft nog geen verdere details bekent gemaakt over de schermopnamefunctie die binnenkort naar het Knipprogramma komt. In hetzelfde evenement kondigde het ook de integratie van iCloud-foto’s aan voor de Windows 11 Foto’s app. Die kort nadat het evenement was afgelopen snel werd uitgerold naar Windows Insiders in het Dev Kanaal.

Er wordt nu nog steeds gewacht op de geüpdatete Knipprogramma als preview. Wanneer deze er is, zullen we het zeker uitproberen. Microsoft maakt zich op om de eerste Windows 11 functie in de komende weken te lanceren, die introduceert de langverwachte tabbladen in de Verkenner. Maar ook een nieuw openen met dialoogvenster en verbeteringen aan de Microsoft Store.

Nieuwe Camera Functie Voor Knipprogramma
Surface Studio 2+

Microsoft heeft gisteren ook een handvol nieuwe Surface-pc’s onthuld, waaronder een nieuwe Surface Pro 9, Surface Laptop 5 en Surface Studio 2+.