En doet dat met een advertentiecampagne

De lancering van Windows 11 gaat dit najaar samen met een grote advertentiecampagne.

De Lancering Van Windows 11

Wat u moet weten

  • Microsoft is begonnen met zijn grote reclamecampagne voor Windows 11.
  • De advertenties benadrukken de nieuwe Microsoft Store en Teams integratie.
  • Met het nummer (All starts now) Alles begint Nu van Odessa.

Microsoft is begonnen met een grote Windows 11 reclamecampagne die samenvalt met de lancering van het besturingssysteem volgende maand. Hierbij worden verschillende belangrijke functies en wijzigingen benadrukt. Zoals Microsoft Teams chat, de nieuwe Microsoft Store en zelfs de Meester chef van Halo.

In de campagne wordt gebruik gemaakt van de track All Starts Now van Odessa. In zijn marketingmateriaal voor Windows 11, heeft Microsoft een passende slogan wat Windows 11 positioneert. De softwaregigant wil dat Windows 11 een nieuwe start is voor Windows. Met een nieuwe gebruikersinterface, geluiden, animaties, inbox apps en een hernieuwde focus om van Windows het beste desktop besturingssysteem op de markt te maken.

De hardware partners van Microsoft staan ​​ook in de rij om te beginnen met het verzenden van nieuwe pc’s met Windows 11 vooraf geïnstalleerd. Deze marketingcampagne zal helpen de boodschap te verspreiden dat er een nieuw Windows besturingssysteem in de maak is. Dit is misschien het moment om in een nieuwe pc te investeren. Tenminste, dat is wat hardware makers hopen dat mensen zullen denken.

Reclame voor Windows 11

De nieuwe Windows 11 advertenties zijn pakkend en visueel verbluffend, waarschijnlijk zullen ze overal in tv spots en internetadvertenties worden getoond. Microsoft dringt hard aan op deze release van Windows 11, omdat het bedrijf niet vaak een geheel nieuwe versie van het besturingssysteem uitbrengt.

Windows 11 wordt officieel op 5 oktober gelanceerd, op nieuwe en bestaande Windows pc’s, op systemen die voldoen aan systeemeisen. Alleen pc’s die in aanmerking komen, krijgen automatisch de Windows 11-upgrade aangeboden, en dat proces zal de komende maanden tot medio 2022 plaatsvinden. Vanaf 5 oktober kunt u ook nieuwe pc’s kopen waarop Windows 11 vooraf is geïnstalleerd.