Deze zijn voor offline installatieprogramma’s van Windows 11 KB5034123. De .msu installatieprogramma’s kunnen door iedereen worden gebruikt om de systemen handmatig te updaten.

KB5034123 lost het onder meer een bekent probleem op dat van invloed kan zijn op sommige Wi-Fi-adapters. Mogelijk maken ze geen verbinding met bepaalde netwerken. Dit kan gebeuren nadat u KB5032288 of KB5033375 hebt geïnstalleerd. De kans is groter dat dit probleem optreedt als de Wi-Fi-netwerken 802.1x gebruiken voor authenticatie. Het is niet waarschijnlijk dat thuisnetwerken dit probleem zullen hebben.

Op het gebied van beveiligingsoplossingen lost Windows 11 KB5034123 meerdere problemen op. Als u nu op updates controleert, ziet u de volgende update:

Windows 11 directe downloadlink:


De meest opvallende toevoeging is de ondersteuning voor Alt+Tab en meerdere beeldschermen voor Copilot in Windows, die nog steeds in preview is.

Met deze AI aangedreven functie heeft u naadloos toegang tot Copilot op meerdere schermen. U kunt eenvoudig op de Copilot-knop op de taakbalk klikken om deze op het gewenste scherm te activeren (alleen in bepaalde gebieden). Wie graag met een sneltoets werkt gebruikt u Windows 11 Update Kb5034123 is Uitgebracht +T voor de focus naar de taakbalk. Hiermee kunt u Copilot op elk scherm openen.

Deze functie werd aanvankelijk aangeboden aan bepaalde gebruikers, maar is nu voor iedereen beschikbaar.

Microsoft heeft ook de integratie tussen Copilot en andere geopende vensters verbetert met behulp van de sneltoets Alt+Tab. Deze integratie maakt deel uit van de eerste beperkte release. Deze wordt komende maanden breder geïmplementeerd.

Een andere belangrijke verandering is de mogelijke instelling van Windows Spotlight als de standaard bureaubladachtergrond te gebruiken in de nabije toekomst. Deze omschakeling treed automatisch op bij gebruikers van wie de achtergrond momenteel is ingesteld op standaard Windows-afbeeldingen.

Microsoft-accounts, onderdeel van de app Instellingen, krijgt met de update ook een boost in de functionaliteit. Dat gebeurt omdat deze account gerelateerde meldingen introduceert in het gedeelte Instellingen > Startpagina.

Deze meldingen, die abonnementsbeheer en gegevensback-up omvatten, zijn zichtbaar in het Start-menu en de app Instellingen. Er zijn aanpassingsopties beschikbaar onder Instellingen > Privacy en beveiliging > Algemeen.

Hier is een lijst met alle belangrijke verbeteringen en wijzigingen in Windows 11:

 • Verbeterde responsiviteit van Copilot in Windows bij opstarten vanaf de taakbalk.
 • Oplossing van een probleem waarbij het pictogram van Copilot in de taakbalk niet actief werd weergegeven toen Copilot in gebruik was.
 • Oplossingen voor de Internet Explorer-modus, waarbij problemen met de niet reactiviteit tijdens specifieke interacties worden aangepakt.
 • Optimalisatie van dynamische verlichting om het energieverbruik te verminderen.
 • Correctie van cursor gerelateerde afwijkingen. Vooral bij gebruik van Japanse invoer of tijdens schermopname activiteiten.
 • Aanpassing van de plaatsing van de Widget-meldingsbadge op de taakbalk.
 • Rectificatie van problemen in Verkenner, inclusief toegang tot contextmenu’s en onverwachte verschijningen van vensters op de voorgrond.
 • Verbeterde stabiliteit en updates voor Microsoft Store-apps.
 • Verbeterde prestaties van snel-menu’s, vooral in desktop- en Verkenner contextmenu’s.
 • Oplossing van een probleem waardoor de Verteller niet kon worden geopend tijdens de installatie van Windows.
 • Deze uitgebreide update wil Microsoft de toewijding en een ​​efficiënter, stabieler en gebruiksvriendelijker besturingssysteem laten zien. Waarbij verschillende door gebruikers gemelde problemen worden aangepakt en vooruitstrevende functies zoals Copilot in Windows worden geïntroduceerd.