De Windows 10 Volume Flyout is een van de ergste UI problemen met het besturingssysteem. Het is niet meer bijgewerkt sinds Windows 8, is veel te groot, verduistert bijvoorbeeld de video die je aan het bekijken bent, blijft veel te lang bestaan ​​en is totaal niet aanpasbaar.

nbsp
Standaard uiterlijk versus nieuw uiterlijk

Eindelijk is er een app gekomen om uw gezond verstand te redden. Modern Fly-outs van ontwikkelaar ShankarBUS en Sam G streeft ernaar de native volume fly-out te vervangen door een versie, die extreem aanpasbaar is.

nbsp

De nieuwe volume fly-out kan op het scherm worden geplaatst waar u maar wilt, u kunt instellen hoe lang u wilt dat het op uw scherm blijft staan, hoe ondoorzichtig u wilt dat het is en nog veel meer opties. Het ondersteunt zelfs de donkere en lichte modus.

Pas het vervolgmenu van Windows 10 aan

Modern Fly-outs is een nieuwe open source app die een aanzienlijk verfijnde look mogelijk maakt voor Windows 10 volume fly-out, die nieuwe animaties, overgangen en afgeronde hoeken bevat.

nbsp

nbsp

Zoals u kunt zien in de bovenstaande schermafbeeldingen, brengt de Modern Fly-outs app een broodnodige make-over voor volume en andere fly-outs.

nbsp

Het zorgt er ook voor dat het lijkt op een onderdeel van Windows 10 en Windows 10X, dankzij de uitstekende implementatie van Fluent Design en afgeronde hoeken.

nbsp

Vervangende fly-outs voor helderheid, vliegtuigmodus en vergrendelingssleutels zijn ook beschikbaar.

Met de Modern Fly-outs app kun je ook de time-out van de fly-outs wijzigen, wat een geweldige manier is om deze fly-outs minder opdringerig te maken.

nbsp

U kunt zelfs Global System Media Transport Controls (GSMTC) oftewel: mediaknoppen, miniaturen, zoekbalk, enz. Voor alle apps verbergen met slechts één tik.

nbsp

Hier is een lijst met andere functies die worden aangeboden met Modern Fly-outs:

  • Vloeiende gebruikersinterface met ondersteuning van thema’s voor licht, donker en hoog contrast.
  • Voegt extra mediabediening toe, zoals shuffle, herhalen en stoppen.
  • Volledig aanpasbaar: u kunt elke module uitschakelen, de positie van de flyout en het ondoorzichtigheidsniveau wijzigen.

Alles is vrij eenvoudig en hoewel het niet door Microsoft is gemaakt, is het nog steeds de beste app die je op dit moment kunt krijgen.

Ontwikkeling

Het werk bouwt voort op een basis van de bekende Windows-hacker ADelta-X en de app wordt in de openbaarheid op GitHub ontwikkeld.

De app is momenteel in preview, dus verwacht geen 100% betrouwbaarheid, vooral omdat het de native volume fly-out moet vervangen net voordat het wordt geladen, dus het is misschien niet altijd succesvol, maar het is nog steeds een enorme verbetering ten opzichte van wat we momenteel hebben .

Interesse? Hier is de link naar de Microsoft Store (kik op afbeelding).

nbsp
Klik op de afbeelding om te downloaden uit de Microsoft store

Nadat u de app heeft gestart, zou u deze vanuit het systeemvak moeten kunnen configureren.

nbsp

De ingebouwde fly-outs zijn tijdelijk verborgen wanneer deze app op de achtergrond wordt uitgevoerd, wat betekent dat u het app proces altijd kunt beëindigen en terug kunt gaan naar de standaard gebruikersinterface.