Verwachte leestijd: 3 minuten

Zet Venster Binnen Uw Scherm in Windows 11

Als een venster in Windows 11 uit het scherm verdwijnt, heeft u meerdere manieren om het weer zichtbaar te maken. In dit Windows 11 artikel laten we u twee trucs zien om deze taak succesvol te volbrengen.

Soms zult u merken dat, om welke reden dan ook, het systeem een ​​venster uit het scherm verplaatst. Waardoor het onmogelijk wordt om de app op het bureaublad te verplaatsen, zelfs als u de applicatie opnieuw opent.

Windows 10 heeft een functie die bekend staat als Cascade-vensters die geopende vensters organiseert in een diagonale stapel met zichtbare titelbalken. Hiermee wordt dit probleem snel opgelost, maar deze optie is niet langer aanwezig in Windows 11. U hebt echter nog steeds meer dan één manier om sleep het venster opnieuw naar het scherm met behulp van de sneltoetsen Taakweergave en Verplaatsen

Zet Venster Binnen Uw Scherm in Windows 11
Cascade-vensters in Windows 10

In dit Windows 11 artikel laten we de verschillende manieren om een ​​app-venster opnieuw naar het scherm te slepen in Windows 11. Verder biedt Windows 11 verschillende mechanismen om een ​​venster weer op het scherm te verplaatsen als het van het scherm verdwijnt.

 1. Eerst klikt u op de knop Taakweergave op de taakbalk Zet Venster Binnen Uw Scherm in Windows 11.

 1. Via de Taakbalk: Met de rechtermuisknop klikt u op een lege ruimte in de taakbalk. Vervolgens klikt u op Taakbalkinstellingen in het contextmenu van de rechtermuisknop. In de sectie Taakbalkitems, schakel de schakelknop UIT die overeenkomt met de optie Taakweergave om de taakweergaveknop van de taakbalk te verwijderen. Als u de knop Taakweergave wilt inschakelen, schakelt u de taakweergave in knop op AAN staat in hetzelfde personalisatievenster.
 2. Via Instellingen: Open Instellingen door op Windowstoets+i te drukken. Ga naar Persoonlijke instellingen > Taakbalk. Onder Taakbalkitems, stelt u de Taakweergave Uit. Sluit daarna Instellingen en je bent klaar om te gaan.
 3. Via Sneltoets: Houd gewoon de Windows-toets ingedrukt en tik vervolgens op de Tab-toets op uw toetsenbord. Deze sneltoets zal het scherm Taakweergave openen, waar u al uw vensters en bureaubladen in miniatuurweergave kunt zien

 1. Met de rechtermuisknop klikt u in het venster dat buiten het scherm staat en selecteer de optie Links vastmaken
Zet Venster Binnen Uw Scherm in Windows 11
 1. Druk op de  Esc-  knop om de Snap Assist-interface te verlaten.
 2. Klik op de titelbalk om de app naar een willekeurige plek op het scherm te slepen.

Nadat u de stappen heeft voltooid, is het app-venster toegankelijk vanaf het bureaublad.

Als alternatief kunt u ook op de app in de taakbalk klikken en vervolgens meerdere keren de pijl Zet Venster Binnen Uw Scherm in Windows 11 + links of rechts gebruiken. Dit is afhankelijk van waar het venster zich bevindt, gebruik de pijlen totdat het venster weer op het scherm staat.

 1. Gebruik de sneltoets Alt + Tab.
 2. Terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt en op de Tab-toets drukt, kiest u de app die u wilt verplaatsen om deze scherp te stellen.
 3. Gebruik de sneltoets Alt + Spatie + M om de verplaatsingsfunctie in te schakelen.
Zet Venster Binnen Uw Scherm in Windows 11
 • Gebruik de pijltjestoetsen om het venster naar het scherm te verplaatsen.

Zodra u de stappen heeft voltooid, is het venster beschikbaar op het scherm.