Verwachte leestijd: 2 minuten

Windows 11 zal een overvloed aan apps hebben dankzij de ondersteuning voor Android apps via de Amazon App Store. Een vernieuwde benadering van app ontwikkeling door Microsoft. Er is een verrassende toevoeging gespot in de Microsoft Store in Windows 11, de eigen Edge browser van Microsoft.

Microsoft Edge Komt in Windows 11 Store

Wat u moet weten

  • Microsoft Edge verschijnt nu in de Microsoft Store in Windows 11.
  • Om de lijst te vinden, hoeft iedereen met Windows 11 alleen maar te zoeken naar Microsoft Edge Browser in de Store.
  • Edge is gepubliceerd in de Microsoft Store door “Microsoft Corporation II“.

Aggiornamenti Lumia meldde via Twitter het verschijnen van de browser in de Microsoft Store. Iedereen die een Windows 11 Insider preview versie gebruikt, kan zoeken naar Microsoft Edge Browser om de vermelding te vinden.

Microsoft Edge Komt in Windows 11 Store

Interessant is dat de app wordt uitgegeven door Microsoft Corporatie II. Het is op dit moment onduidelijk waarom de Microsoft Edge browser verschijnt met een unieke uitgever. De Edge browser is de enige app die door Microsoft Corporatie II in de Microsoft Store is gepubliceerd.

Het klikken op de installatieknop installeert daadwerkelijk Microsoft Edge browser deze kunt u nu downloaden via de Microsoft Store.

Microsoft Edge Komt in Windows 11 Store

Wat in de beschrijving van de app opvalt is de vermelding van Windows 10, een hint?

Microsoft Edge Komt in Windows 11 Store

Het is een beetje vreemd om de Edge browser in de Microsoft Store te zien. Omdat deze standaard wordt geleverd met Windows en normaal gesproken niet kan worden verwijderd.

Microsoft Edge Komt in Windows 11 Store

Het is mogelijk dat Microsoft het goede voorbeeld probeert te geven als het gaat om het krijgen van apps in de Microsoft Store. Extensies voor Microsoft Edge verschijnen ook in de nieuwe Microsoft Store op Windows 11.