Verwachte leestijd: 2 minuten

Via deze website kunt u de nieuwe pictogrammen downloaden van Windows 10 Build 21343 en deze toepassen in oudere Windows-versies. Een paar dagen geleden verraste Microsoft haar gebruikers met de nieuwe pictogrammen in de Insider Preview build 21343.

Download Nieuwe Pictogrammen Voor Windows

Microsoft zal de huidige Windows pictogrammen updaten in versie 21H2, die in de tweede helft van 2021 komt. Veel ingebouwde Store apps hebben al nieuwe kleurrijke pictogrammen, en nu is het tijd voor File Explorer en de shell.

Download nieuwe pictogrammen van Windows 10 Build 21343

Download Nieuwe Pictogrammen Voor Windows
  1. U klikt op deze link: om de Pictogrammen te downloaden in ZIP bestand.
  2. Deblokkeer een gedownload bestand.
  3. Dubbelklik op het bestand om het te openen in Verkenner.
  4. Kopieer zowel Shell32 als Imageres bestanden uit de ZIP map Ctrl + C.

Plak ze op een andere locatie Ctrl + V. De pictogrammen nemen 20 MB op uw schijf in beslag. Nu kunt u de pictogrammen gebruiken voor snelkoppelingen en aanpassingen op het bureaublad. De pictogrammen zijn erg leuk.

Download Nieuwe Pictogrammen Voor Windows

De Windows 10 functie update van Microsoft staat gepland voor de tweede helft van dit jaar. Het zou enkele grote visuele veranderingen in het besturingssysteem moeten brengen, het heeft de codenaam Sun Valley.

Hoewel Microsoft dit niet expliciet op zijn blog heeft gezegd, kunt u ervan uitgaan dat de plannen niet allemaal definitief zijn. Microsoft bracht bijvoorbeeld het prullenbak pictogram terug toen Windows 10 in preview was en moest het opnieuw wijzigen vanwege ruis van testers. Dit alles wordt gebaseerd op de feedback van gebruikers.