De verwarring rond de 3D Emoji van Microsoft gaat verder met een blogpost en een 😅-emoji.

3d emojis Komen Toch Naar Windows 11

Wat u moet weten

  • Microsoft heeft mogelijk nog steeds plannen om 3D-emoji’s naar Windows 11 te verzenden.
  • Gepassioneerde fans hebben het softwarebedrijf bekritiseerd toen het 2D-emoji’s naar zijn nieuwe besturingssysteem bracht in plaats van de nieuwe 3D-ontwerpen.
  • Microsoft heeft gemengde berichten gestuurd over of 3D-emoji’s die hun weg naar Windows 11 moeten vinden.
  • Een blogpost van een ontwerper bij Microsoft schetst het proces van het maken van 3D-emoji’s.

Windows 11 heeft onlangs ondersteuning gekregen voor nieuwe emoji’s die in lijn zijn met de Fluent Design taal van Microsoft. Als onderdeel van de emoji update heeft Microsoft paperclip emoji vervangen door Clippy van Microsoft Office en ondersteuning voor Emoji 13.1 ingeschakeld met Windows 11 november 2021 Update.

3d emojis Komen Toch Naar Windows 11

U kunt de glimmende nieuwe emoji’s van Windows 11 uitproberen met de sneltoets 3d emojis Komen Toch Naar Windows 11 + punt (volledige stop). Deze nieuwe emoji zien er modern uit en passen bij de look en feel van Windows 11. Ook is het leuk om een ​​nieuwe functie te zien en de kleur van de emoji kunt u naar eigen wens personaliseren.

3d emojis Komen Toch Naar Windows 11
Bron: Microsoft.com

Een 3D-emoji die niet kwam

U herinnert zich misschien dat Microsoft in 2021 3D-emoji’s voor Windows 11 beloofde. Een aanzienlijk aantal gebruikers en buitenstaanders waren enthousiast. Toch slaagde Microsoft er niet in om de beloofde 3D-stijl Fluent Design emoji te leveren. Kritische Windows 11 gebruikers kunnen momenteel eenvoudige 2D-emoji’s uitproberen.

Microsoft maakt duidelijk dat 3D-emoji’s nooit in Windows zouden worden uitgegeven en dat het social mediateamverkeerde afbeeldingen” plaatste. Microsoft verontschuldigde zich voor de fout, maar het lijkt erop dat de mogelijkheid van 3D-emoji’s niet kan worden uitgesloten.

3d emojis Komen Toch Naar Windows 11

Dit komt van Nando Costa, die werkt voor Microsoft. Hij suggereerde dat er inderdaad een Windows 11 update komt met ondersteuning voor 3D-emoji’s. In een blogpost op LinkedIn heeft Microsoft uitgelegd dat het emoji werk nog niet helemaal klaar is. De softwaregigant is van plan om elk jaar nieuwe ontwerpen te maken op basis van nieuwe Unicode releases.

Microsoft zal ook hun eigen exclusieve concepten verkennen. Bovendien tweette Nando Costa ter verduidelijking dat de 3D-emoji’s die vorig jaar oorspronkelijk zouden worden uitgegeven, nog steeds naar Windows 11 kunnen komen.

Bedankt en akkoord! Daar werken we aan.

Zo antwoordde Costa op Twitter aan een gebruiker die 3D-emoji’s in Windows 11 wilde zien.