Microsoft brengt update KB5007262 uit, met naast de nieuwe 2D & 3D emoji’s ook enkele reparaties voor Windows 11.

Kb5007262 Brengt Verbeteringen En Emojis

In juli onthulde Microsoft een nieuwe reeks emoji ontwerpen waarvan het zei dat het zijn producten in de toekomst zou verzenden. Destijds presenteerde het bedrijf alleen nieuwe 3D ontwerpen. Waardoor de verwachting werd gewekt dat dit is de toekomst is hoe emoji’s er uit zouden moeten zien in Windows 11.


Wat u moet weten

 • De nieuwe 2D emoji’s van Microsoft worden uitgerold in Windows 11.
 • Microsoft heeft verduidelijkt waar 2D en 3D emoji zullen verschijnen.
 • Windows 10 krijgt geen nieuwe emoji’s.

Kb5007262 Brengt Verbeteringen En Emojis
Bron: Microsoft.com

Maar ook in Teams, Office en andere Microsoft producten en diensten. Toen Microsoft vorige maand begon met het testen van de nieuwe emoji’s in Windows 11, was dit helaas niet met de 3D ontwerpen die Microsoft had beloofd.

Dit veroorzaakte opschudding in de technische ruimte, omdat mensen oprecht enthousiast waren om ze uit te proberen. Sommigen waren zelfs bereid om vanwege de emoji’s te upgraden naar Windows 11. Maar nu het nieuwe emoji ontwerp wereldwijd begint uit te rollen in Windows 11, lijkt het erop dat we alleen 2D versies van die 3D ontwerpen krijgen. Deze zijn echter een stuk minder opwindend.

Hoogtepunten in deze update

Kb5007262 Brengt Verbeteringen En Emojis

Hoogtepunten

 • Dit werkt een probleem bij waardoor Internet Explorer niet meer werkt wanneer u tekst kopieert en plakt terwijl u de Input Method Editor (IME) gebruikt.
 • Lost een probleem bij waarbij de onjuiste achtergrond wordt weergegeven voor het iFLY Vereenvoudigd Chinese IME pictogram in het systeemvak.  
 • Werkt een probleem bij dat de weergave van Verkenner en snel menu’s op het bureaublad verhindert. Dit probleem treedt vaak op wanneer u ervoor kiest om een ​​item met één klik te openen.
 • Verbetert de animatieprestaties van pictogrammen op de taakbalk.
 • Volumeregelingsproblemen zijn opgelost die van invloed zijn op Bluetooth audioapparaten.

Meer Hoogtepunten

 • Een probleem is opgelost waardoor Verkenner niet meer werkt nadat u een Verkenner venster sluit.
 • Updatet een probleem dat voor sommige video’s onjuiste schaduwen voor gesloten bijschriften weergeeft.
 • De Servische (Latijnse) Windows weergavetaal die automatisch van een apparaat werd verwijderd is opgelost.
 • Dit werkt een probleem bij dat flikkering veroorzaakt wanneer u de muisaanwijzer over pictogrammen op de taakbalk beweegt; dit probleem treedt op als u een thema met hoog contrast hebt toegepast.
 • Een probleem is opgelost dat, onder bepaalde omstandigheden, verhindert dat de rechthoek van de toetsenbord focus zichtbaar is wanneer u Taakweergave, Alt Tab of Snap Assist gebruikt.
 • Lost probleem op met Windows Mixed Reality kan starten wanneer u een headset opzet. Dit probleem treedt zelfs op als u de optie “Start Mixed Reality Portal wanneer de aanwezigheidssensor van mijn headset detecteert dat ik hem draag” hebt uitgeschakeld.
 • Probleem opgelost dat ertoe kan leiden dat uw apparaat meldt dat het geen printer detecteert nadat u het hebt aangesloten.
 • Bijgewerkt probleem dat tijdelijk audioverlies op uw apparaat kan veroorzaken.
 • Een probleem opgelost waardoor sommige variabele lettertypen niet correct worden weergegeven.
 • Probleem bijgewerkt waarbij letters of tekens in de verkeerde hoek worden weergegeven wanneer u het Meiryo UI lettertype en andere verticale lettertypen gebruikt. Deze lettertypen worden vaak gebruikt in Japan, China of andere landen in Azië.
 • Lost een probleem op waardoor bepaalde apps niet meer reageren op invoer. Dit probleem doet zich voor op apparaten met een touchpad.
 • Voegt een optie toe om te kiezen of Concentratie hulp automatisch moet worden ingeschakeld gedurende het eerste uur na een Windows-functie-update.
 • Werkt een probleem met audiovervorming bij dat van invloed is op Xbox One- en Xbox Series Audio randapparatuur en dat optreedt wanneer u ze gebruikt met ruimtelijke audio.

Verkenner

Een fout verhinderde de weergave van Verkenner en snel menu’s op het bureaublad. Dit probleem treedt vaak op wanneer u ervoor kiest om een ​​item met één klik te openen. Deze fout is bijgewerkt. De update lost ook een probleem op dat ervoor zorgde dat Verkenner niet meer werkte nadat een Verkenner venster was gesloten

Weergave

Gebruikers met thema’s met een hoog contrast zouden geen flikkerende problemen meer moeten ondervinden wanneer ze de muisaanwijzer over pictogrammen op de taakbalk bewegen. Taakweergave, Alt Tab en toetsenbord focus geven de focus rechthoek van het toetsenbord correct weer. Een probleem waarbij de Servische Latijnse taal uit Windows werd verwijderd, is verholpen. Video’s mogen geen onjuiste schaduwen bij gesloten bijschriften meer weergeven.

Als u de schermresolutie hebt gewijzigd nadat u veel apps hebt geïnstalleerd, zou het Startmenu de pictogrammen niet weergeven. Deze update lost het probleem op en verbetert ook de weergave van het Startmenu met meerdere monitoren en gemengde resoluties.

Audio

Bluetooth audioapparaten zouden geen problemen meer moeten hebben met de volumeregeling. De nieuwste Windows Update Preview lost een bug op die tijdelijk audioverlies veroorzaakte. De audioprestaties van Xbox One en Xbox Series Audio randapparatuur met ruimtelijke audio zijn verbeterd en audiovervorming met deze apparaten zou geen probleem meer moeten zijn.

Invoer

Internet Explorer zal niet langer vastlopen of stoppen met werken, wanneer u de Input Method Editor (IME) gebruikt en tekst kopieert en plakt. De firmware lost een ergernis op die ervoor zorgde dat sommige apps niet goed reageerden op invoer, dit treft apparaten met een touchpad. Er is ook een nieuwe optie beschikbaar waarmee u Concentratie hulp in het eerste uur van een functie update automatisch kunt inschakelen, nadat een Windows functie update is geïnstalleerd. Een weergaveprobleem dat verhinderde dat variabele lettertypen correct werden weergegeven, is ook opgelost.

Emoji’s

Microsoft-woordvoerders hebben gezegd dat het bedrijf geen duidelijkheid had over waar de 3D emoji’s daadwerkelijk zouden verschijnen. Toen ze werden aangekondigd, leek het alsof ze overal zouden verschijnen, maar nu heeft het bedrijf bevestigd dat 3D emoji’s alleen zullen verschijnen in apps die ze ondersteunen. En niet als de oorspronkelijke emoji ontwerpen voor het Windows 11 besturingssysteem. Dit betekent dat u 3D-emoji-ontwerpen zult zien in apps zoals Microsoft Teams en Skype, maar het besturingssysteem zelf zal standaard 2D-emoji ontwerpen gebruiken.

Emoji’s niet naar Windows 10

Microsoft heeft ook bevestigd dat deze nieuwe 2D emoji alleen beschikbaar is voor Windows 11. Er zijn geen plannen bekent om de bijgewerkte emoji ontwerpen naar Windows 10 te brengen.

Microsoft zegt dat de nieuwe 2D emoji ontwerpen nu voor alle Windows 11 gebruikers worden uitgerold en kunnen worden gedownload.