Microsoft Werkt Aan Copilot pro Abonnement

  • Code in Microsofts Edge-browser voor Android onthult de plannen van Microsoft voor een Copilot Pro optie.
  • Tot de voordelen van Copilot Pro zouden toegang tot de nieuwste AI-modellen, het genereren van hoogwaardige afbeeldingen en meer zijn.

Microsoft biedt zijn Copilot AI-dienst, wat voorheen Bing Chat hete, al een tijdje aan in Windows 11 en mobiele apparaten. De dienst is al lange tijd gratis te gebruiken, waardoor u met een chatbot kunt praten, AI-afbeeldingen kunt genereren en meer. Nu duiden recente Edge-browser updates voor Android op een zogenaamde Copilot Pro optie.

<string name="edge_copilot_pay_wall_upsell_button_text">Get Copilot Pro</string>
<string name="edge_copilot_pay_wall_upsell_button_text_after_upgrade">Launch Copilot Pro</string>
<string name="edge_copilot_pay_wall_upsell_description_text">Get the latest AI models, priority access for quick answers, and high-quality image creation with Copilot Pro.</string>
<string name="edge_copilot_pay_wall_upsell_detail_text_after_upgrade">You have access to the latest AI models, priority access for quick answers, and high-quality image creation with Copilot Pro.</string>
<string name="pw_copilot_confirmation_description">Thank You for Subscribing to Microsoft Copilot Pro</string>

 Android Authority ontdekte verschillende verwijzingen naar een Copilot Pro service in versie 122.0.2336.0 en versie 122.0.2342.0 van de Microsoft Edge Canary-app voor Android.

Microsoft Werkt Aan Copilot pro Abonnement
Microsoft Copilot heeft een eigen Android-app

Een van die strings vermeldt specifiek het abonneren op Copilot Pro. Het lijkt er dus op dat we een op abonnementen gebaseerd aanbod hebben, in lijn met ChatGPT Plus.

Maar wat kunnen we van dit Pro abonnement verwachten? Een string vermeld ook de voordelen van Copilot Pro. U zou toegang tot de nieuwste AI-modellen krijgen, prioriteitstoegang voor snellere antwoorden en het genereren van hoogwaardige afbeeldingen.

De huidige gratis versie van Copilot biedt al toegang tot de nieuwste modellen en hoogwaardige beeldgeneratie. Het lijkt erop dat Microsoft het gratis niveau zou kunnen verlagen door een aantal van deze voordelen in de toekomst te beperken tot Copilot Pro.

Copilot is momenteel beperkt tot 30 antwoorden per chatsessie, samen met 300 gesprekken per dag. De strings vermelden hierin geen verbeteringen als u een upgrade naar Copilot Pro uitvoert.

De lancering van Copilot Pro komt precies op het moment dat Microsoft naar verluidt later dit jaar een op AI gerichte versie van Windows zal lanceren. Er gaan geruchten dat de volgende grote Windows-update de volgende generatie AI-functies zal bevatten, zoals natuurlijke taal in Windows Search en een geavanceerde Copilot die de context begrijpt en snel apps, bestanden en afbeeldingen voor je kan vinden.

Misschien zullen sommige van de komende Windows AI-functies ook aan Copilot Pro worden gekoppeld, wat een nog grotere stimulans zal zijn om zich te abonneren voor degenen die momenteel tevreden zijn met de gratis versie. Natuurlijk is een abonnement niet vereist om de volgende versie van Windows te installeren en te gebruiken. Maar het kan wel nodig zijn om toegang te krijgen tot specifieke functies van het besturingssysteem dat rond AI is gebouwd.