Als u technisch onderlegd bent, kent u waarschijnlijk de Media Creation Tool. Een uiterst handige Windows tool waarmee u een pc kunt upgraden. Zoals de naam al doet vermoeden, is het doel van de Media Creation Tool om u te helpen de pc geforceerd te upgraden.

Media Creation Tool Heeft Windows 11 22h2

Of om een USB flash of mediastation te maken. Zodat u een schone installatie van Windows 11 of 10 kunt uitvoeren. Het wordt regelmatig door Microsoft bijgewerkt.

Media Creation Tool is op 27 september bijgewerkt met Windows 11 22H2 ISO, het is uiterst eenvoudig te gebruiken. Het hulpprogramma kunt u uitvoeren door op de knop Deze pc nu upgraden te klikken. Waardoor u de pc geforceerd kunt upgraden naar Windows 11 versie 22H2, waarbij u de gefaseerde uitrol van Microsoft overslaat, maar u heeft verder geen waarborgen.

Nu is MCT, Media Creation Tool, vernieuwd met een reparatie die op 28 september is uitgebracht voor Windows 11 versie 22H2. Als u vandaag MCT uitvoert, zult u merken dat het Build 22621.525 van Windows 11 2022 Update downloadt. Wat op zich niets nieuws aan het besturingssysteem toevoegt, het lost wel enkele installatie-problemen op.

Volgens de officiële release-opmerkingen lost Windows 11 22H2 Build 22621.525, of KB5019311, lokalisatieproblemen op voor sommige installatiebestanden. Gebruikers meldden eerder dat ze het nieuwe besturingssysteem niet konden installeren als ze een andere taal dan Engels (VS) kozen.

Windows update kan nog weken duren

Deze bijgewerkte MCT tool moet die installatieproblemen oplossen. Bovendien kan het ook ongedocumenteerde installatieproblemen oplossen die u ervan kunnen weerhouden installatiemedia te maken.

Tip: Om het buildnummer te controleren dat is gedownload door Media Creation Tool. Download en voer een geavanceerde kladblok-app uit zoals Notepad++. Zoek naar het bestand products.xml, zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

Media Creation Tool Heeft Windows 11 22h2
Locatie: C:\$Windows.~WS\Sources\products.xml

De Media Creation Tool is een perfecte manier om ervoor te zorgen dat je de nieuwste versie van Windows hebt en het is ook een van de veiligste tools om je computer te upgraden. Het enige dat u hoeft te doen, is het een tijdje opzij te laten staan ​​​​om het de mediabestanden van Microsoft te laten downloaden.

Houd er rekening mee dat Windows Update de Windows 11 2022 update in de komende weken op uw pc zal afleveren. Dat is echter niet altijd de snelste manier om dit te doen. Het kan in sommige gevallen tot een maand duren voordat het de nieuwste bits begint te seeden. Wanneer u de update vandaag wilt installeren, is de Media Creation Tool één van de beste manieren om deze te krijgen.

Om aan de slag te gaan, downloadt u de tool van de website van Microsoft en voert u Media Creation Tool uit op uw pc. Selecteer de optie ‘Deze pc nu upgraden’ en klik op ‘Volgende’, waarna de update wordt gedownload. Dit werkt niet als uw pc Intel SST-hardware gebruikt, omdat Microsoft oudere stuurprogramma’s heeft geblokkeerd vanwege BSOD-fouten .

Stuurprogramma’s bijwerken

Zorg ervoor dat u de nieuwste stuurprogramma’s voor Windows 11 22H2 heeft downloadt. Vervolgens klikt u op Installeren in MCT en het installatieproces van de Windows-update begint.