Disqus

Houd u aan deze regels

Verwachte leestijd: 7 minuten

 

Het volgende is nergens op Disqus toegestaan:

 • Gerichte intimidatie of het aanmoedigen van anderen om dit te doen
  Haat zaaiende uitlatingen en andere vormen van gerichte en systematische intimidatie van mensen horen niet thuis op Disqus, en we tolereren ook geen gemeenschappen die zich inzetten voor het aanmoedigen van intimiderend gedrag.
 • Voorbeelden van spam zijn: 1) opmerkingen die in grote hoeveelheden zijn gepost om een ​​product of dienst te promoten, 2) exact dezelfde opmerking die herhaaldelijk is gepost om een ​​discussielijn te verstoren. 3) gebruikers meerdere keren volgen
 • Nabootsing van identiteit
  U mag zich niet voordoen als anderen op een manier die wel of niet bedoeld is om anderen te misleiden, verwarren of bedriegen.
 • Directe dreiging van schade
  Hieronder vallen actieve dreiging van schade gericht tegen een specifieke persoon of een gedefinieerde groep individuen. Neem contact op met de plaatselijke autoriteiten als u denkt dat er een misdrijf is gepleegd of dreigt te worden begaan.
 • Persoonlijk identificeerbare informatie plaatsen
  Voorbeelden van beschermde informatie: creditcardnummer, thuis- / werkadres, telefoonnummer, e-mailadres, Burgerservicenummer. Echte naam wordt momenteel niet gedekt.
 • Ongepaste profielinhoud
  Grafische media met geweld en pornografische inhoud zijn niet toegestaan. Profielinhoud die door Disqus is toegestaan, is mogelijk niet toegestaan ​​in alle community’s, dus meld dergelijke profielen aan de sitemoderator.

Om een ​​gebruiker te melden voor een schending van de basisregels, klikt u op het vlagpictogram in zijn profiel en voltooit u een kort rapport.

Meer informatie over het melden van misbruik aan sitemoderators en Disqus.

Voor meer informatie over hoe we afdwingen tegen beledigende accounts die de basisregels schenden, leest u ons Beleid ten aanzien van beledigend gedrag.