></p></noscript><body class=template-news-item><noscript><iframesrc=

SoftwareGeek.nl

Microsoft brengt nieuwe patch uit voor Windows 10-versie 1809

Microsoft heeft gisteren een nieuwe patch uitgebracht voor Windows 10 versie 1809, in de vorm van de build 17763.292. Dit is een optionele update die volgt op de ‘Patch Tuesday’ van deze maand die op 8 januari werd uitgebracht, maar misschien wil je een kijkje nemen naar alle bugfixes in deze release.
23-01-2019

Microsoft heeft gisteren een nieuwe patch uitgebracht voor Windows 10 versie 1809, in de vorm van de build 17763.292. Dit is een optionele update die volgt op de ‘Patch Tuesday’ van deze maand die op 8 januari werd uitgebracht, maar misschien wil je een kijkje nemen naar alle bugfixes in deze release.

De patch-opmerkingen vermelden een oplossing voor een probleem waardoor Microsoft Edge stopt met werken met bepaalde beeldschermstuurprogramma's en Microsoft heeft ook een compatibiliteitsprobleem opgelost met AMD R600- en R700-beeldschermchipsets. De volgende zaken worden in deze update ook opgelost:

- Lost een probleem op waardoor Microsoft Edge kan stoppen met werken met bepaalde beeldschermstuurprogramma's.

- Lost een probleem op waardoor toepassingen van derden problemen hebben bij het verifiëren van hotspots.

- Lost een probleem op waardoor promoties van niet-rootdomeinen mislukken met de fout: "Er is een databasefout opgetreden in de replicatiebewerking." Het probleem doet zich voor in Active Directory-forests waarin optionele functies zoals Active Directory-recycling zijn ingeschakeld.

- Lost een probleem op met betrekking tot de datumnotatie voor de kalender van het Japanse tijdvak. Zie KB4469068 voor meer informatie.

- Lost een compatibiliteitsprobleem op met display-chipsets van AMD R600 en R700.

- Lost een probleem op met audiocompatibiliteit bij het spelen van nieuwere games met de 3D Spatial Audio-modus ingeschakeld via meerkanaals audio-apparaten of Windows Sonic for Headphones.

- Lost een probleem op waardoor de audioweergave niet meer reageert als de audio-inhoud van Free Lossless Audio Codec (FLAC) wordt afgespeeld na gebruik van een zoekbewerking zoals terugspoelen.

- Lost een probleem op waarmee gebruikers apps van het menu Start kunnen verwijderen wanneer het groepsbeleid "Voorkomen dat gebruikers de toepassingen verwijderen uit het menu Start" is ingesteld.

- Lost een probleem op waardoor File Explorer niet meer werkt wanneer u op de knop Inschakelen klikt voor de tijdlijnfunctie. Dit probleem treedt op wanneer het groepsbeleid 'Toestaan ​​van uploaden van gebruikersactiviteiten' is uitgeschakeld.

- Lost een probleem op dat verhindert dat gebruikers een Local Experience Pack installeren vanuit de Microsoft Store wanneer die taal al is ingesteld als de actieve Windows-displaytaal.

- Lost een probleem op waarbij sommige symbolen in een vierkant vak op een tekstbesturingselement verschijnen.

- Lost een probleem op met tweerichtingsaudio die optreedt tijdens telefoongesprekken voor sommige Bluetooth-headsets.

- Lost een probleem op dat TCP Fast kan uitschakelen. Standaard geopend op sommige systemen.

- Lost een probleem op waardoor applicaties IPv4-connectiviteit verliezen als IPv6 niet geconsolideerd is.

- Lost een probleem op Windows Server 2019 op dat de connectiviteit op gast virtuele machines (VM's) kan verbreken wanneer toepassingen de low-resource vlag op pakketten injecteren.

- Lost een probleem op dat optreedt als u een paginabestand op een station maakt met de kenmerken FILE_PORTABLE_DEVICE. Het bericht "Windows maakte een tijdelijke waarschuwing" verschijnt.

- Lost een probleem op waarbij Remote Desktop Services stopt met het accepteren van verbindingen na het accepteren van meerdere verbindingen.

- Lost een probleem op in Windows Server 2019 waardoor een Hyper-V-VM op het bootloader-scherm blijft staan ​​voor OS-selectie bij het opnieuw opstarten van de machine. Dit probleem doet zich voor wanneer Virtual Machine Connection (VMConnect) is aangesloten.

- Lost een probleem op met het renderen van door eindgebruikers gedefinieerde karakters (EUDC) in Microsoft Edge.

- Werkt het Ltotape.sys-stuurprogramma bij voor het toevoegen van systeemeigen ondersteuning voor Lineaire Tape-Open 8 (LTO-8) tape-drives.

Deze nieuwe build wordt geleverd met twee bekende problemen die al aanwezig waren in de vorige build: Microsoft verwacht begin februari een bug gerelateerd aan Access-databases te repareren, maar de andere bug verhindert dat sommige gebruikers een webpagina in Microsoft Edge laden met behulp van een lokaal IP-adres wordt in een aankomende release opgelost.