| Softwaregeek

In oktober 2019, heeft Microsoft officieel Windows 10X aangekondigd, het is een nieuwe versie van Windows 10 die geoptimaliseerd is voor dual-screen apparaten. Microsoft zei dat Windows 10X meer flexibiliteit en mobiliteit zal bieden, rekening houdend met de ervaring met twee schermen, wat misschien niet mogelijk is met Windows 10. Vanwege de COVID-19 situatie die overal ter wereld heerst, heeft Microsoft zijn prioriteiten gewijzigd. In mei kondigde Microsoft aan dat het zijn focus verlegt naar Windows 10X-apparaten met één scherm, in plaats van apparaten met twee schermen, zoals eerder aangekondigd. De afgelopen maanden heeft Microsoft gewerkt om Windows 10X functies naar reguliere Windows 10 apparaten te brengen.

Windows 10X is ontworpen voor nieuwe pc’s met twee schermen en niet als besturingssysteem upgrade als u al een pc hebt. We investeren ook continu in het verbeteren van de Windows 10 ervaring op desktops en laptops, terwijl Windows 10X een nieuwe klasse pc’s mogelijk maakt die een aanvulling vormen op en naast elkaar bestaan ​​met de huidige Windows 10 pc’s.

Vandaag heeft Twitter-gebruiker Albacore onthuld dat Microsoft Windows 10X OOBE naar Windows 10-desktopgebruikers brengt. Hoewel deze nieuwe installatie ervaring niet is ingeschakeld voor Windows 10 desktopgebruikers, is deze al beschikbaar in de onlangs uitgebrachte Windows 10 DEV Build 20231. U kunt verwachten dat Microsoft deze OOBE-installatie in de nabije toekomst voor Windows Insiders mogelijk maakt.

Pin It on Pinterest