previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Het ontwerpteam van Microsoft heeft een nieuwe video en foto’s van de opnieuw ontworpen pictogrammen in Windows 10 geüpload, die het oude platte “moderne” ontwerp vervangt.

Microsoft zegt dat het


hun missie was om een mooi, bewegend, samenhangend pictogram systeem te creëren “en dat” de resulterende One Microsoft icon-ontwerp taal uniek is voor Microsoft en onze merkpersoonlijkheid weerspiegelt.

Ook al zien de pictogrammen er goed, toch vragen we ons af of u het erover eens bent dat het startmenu dat in de animatie wordt weergegeven er 10 keer beter uitziet dan zelfs het nieuwe Windows 10 Startmenu.


Nep Fluent Startmenu
Echte Fluent Startmenu

Het lijkt erop dat het daadwerkelijke nieuwe Windows 10 startmenu niet goed genoeg was om te pronken met de verbazingwekkende nieuwe pictogrammen van Microsoft.

Softwaregeek zou willen voorstellen dat in plaats van een jaar te besteden aan het toevoegen van enkele hellingen aan de standaardpictogrammen, het team wat tijd zou moeten investeren om hun glazen tegelvisie voor het chroom in Windows 10 werkelijkheid te laten worden.

Pin It on Pinterest