| Softwaregeek

HP pc gebruikers melden BSOD (Blue Screen Of Death) problemen met hun pc’s na de release van KB4556799. Microsoft heeft het probleem onderzocht maar het lijkt erop dat HP al een oplossing aan het uitrollen is.

| Softwaregeek
Vertaling: Het lijkt erop dat HP zojuist “HP Software Component 4.1.4.3079” heeft uitgebracht om het conflict met Windows Defender op te lossen dat BSoD “KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED” veroorzaakt. Thx FA Kramer

 Het onderdeel was naar nu blijkt in strijd met Windows Defender.

Hoewel het probleem waarschijnlijk een kleine groep gebruikers trof, was het een groot probleem dat soms resulteerde in opstart lussen en het onvermogen om zelfs maar op te starten in de veilige modus. Degenen die het geluk hadden om het besturingssysteem te kunnen opstarten, moesten het systeem naar een vorige datum herstellen met de functie Systeemherstel in Windows. Hoewel de Redmond-gigant de problemen met de update niet officieel erkende, bevatte het wel woorden in het Patch Dinsdag KB-artikel van deze maand waarin werd gesuggereerd dat het onderzoekt naar “sociale media en nieuwsberichten met betrekking tot verschillende problemen met KB4556799”.

| Softwaregeek

Gebruikers hebben gemeld dat de fout BSOD en soms bootloops veroorzaakt, waarbij gebruikers gedwongen werden Systeemherstel te gebruiken om terug te keren naar een bruikbare pc.

HP gebruikers kunnen het beste naar Instellingen> Bijwerken en beveiliging>> Windows Update en controleren op updates om de HP update op te halen. Omdat het geleidelijk wordt uitgerold, ziet u het misschien niet meteen.

Pin It on Pinterest