| Softwaregeek
Bron: Microsoft

Er is een nieuwe sectie gespot in Windows 10 met nieuwe functies, hoewel deze momenteel niet is ingeschakeld in de huidige builds.

Wat u moet weten

  • De Windows 10 instellingen app kan een sectie krijgen om de mensen te helpen nieuwe functies te vinden.
  • De sectie is onlangs opgemerkt, maar is momenteel niet ingeschakeld in openbare builds.
  • De sectie bevat ook handleidingen over het gebruik van de nieuwe functies.

Microsoft wil het gemakkelijker maken om nieuwe functies in Windows 10 te ontdekken, en een nieuwe sectie in de app Instellingen is precies dat doel. De sectie is momenteel niet ingeschakeld in openbaar uitgebrachte builds, inclusief Insider-builds, maar je kunt deze wel inschakelen als je in SettingsHandlers speelt. Twitter-gebruiker Albacore (@thebookisclosed) zag de sectie en deelde deze op Twitter .

| Softwaregeek

Windows 10 krijgt regelmatig nieuwe functies, maar niet iedereen is op de hoogte van de toevoegingen aan het besturingssysteem. Hoewel veel lezers hier op de hoogte zijn van functies zoals OneDrive Files on Demand, de app Jouw telefoon en de snelkoppeling om emoji’s te typen, weten veel mensen dat niet. Deze nieuwe sectie belicht recent toegevoegde functies en bevat handleidingen voor het gebruik ervan.

Als u op een van deze klikt, zie je dit pic.twitter.com/zbEjkO7ym1– Albacore (@thebookisclosed)  8 april 2020

Het gedeelte is getiteld “Wat is er nieuw” en verschijnt in het gedeelte Update en beveiliging van de app Instellingen op Windows 10.

Welke Windows 10-functies deelt u vaak met uw vrienden en familie? Is er een functie waarvan u denkt dat de meeste mensen die niet kennen? 

Plaats een reactie!

Pin It on Pinterest