| Softwaregeek

Vacatures kunnen inzicht geven in enkele manieren waarop Microsoft, Windows wil verbeteren.

| Softwaregeek
| Softwaregeek

Wat u moet weten

  • Een vacaturevermelding van Microsoft somt enkele manieren op waarop Microsoft Windows wil verbeteren.
  • De lijst bespreekt het verbeteren van Windows Indexer, het verbeteren van het Windows Notification-systeem en verschillende andere gebieden.
  • De vermelding vermeldt specifiek de ondersteuning van de “volgende grote releases van Windows 10 en Windows 10X”.

Een nieuwe vacaturevermelding van Microsoft somt verschillende manieren op waarop Microsoft Windows 10 wil verbeteren. De aanbieding is voor een Software Engineering Manager die het Application Connectivity-team in COSINE zal beheren. Volgens de lijst zal de Software Engineering Manager die de baan krijgt, de prestaties van Windows Indexer helpen verbeteren, de betrouwbaarheid van het Windows Notification-systeem verbeteren en “de volgende grote releases van Windows 10 en Windows 10X ondersteunen”.

Microsoft is altijd op zoek om Windows te verbeteren en het is altijd mensen aan het inhuren om zijn doelen te bereiken, dus het is geen verrassing om de vermelding te zien. Het geeft echter wel enig inzicht in enkele van de doelen van Microsoft. Hier zijn alle verantwoordelijkheden vermeld door Microsoft:

* Verbetering van de prestaties van de Windows Indexer, waardoor eindgebruikers snel hun bestanden en informatie kunnen vinden.

* Verbeter de betrouwbaarheid van het Windows Notification-systeem om de behoeften van Xbox, mobiele apparaten te ondersteunen en een ‘kiestoon’-betrouwbaarheid te bereiken.

* Werk samen met andere bedrijven en medewerkers die wijzigingen aanbrengen in de ICU-codebase en ondersteun de Microsoft-brede lokalisatiebehoeften.

* Ondersteuning van cloud-klembord en het delen van applicaties.

* Werk naar behoefte om de volgende grote releases van Windows 10 en Windows 10X te ondersteunen

| Softwaregeek

De lijst lijkt de nadruk te leggen op het verbeteren van bestaande producten van Microsoft, waaronder Windows Indexeren en het Windows Notificatie systeem. Aangezien de vacaturelijst Windows 10 en Windows 10X bespreekt, lijkt het waarschijnlijk dat ten minste enkele van deze verbeteringen uiteindelijk hun weg zullen vinden naar een breed scala aan apparaten.

Pin It on Pinterest