| Softwaregeek

Microsoft zal naar verwachting meer licht werpen op Windows Core OS tijdens Build 2020. Het gerucht gaat dat het bedrijf werkt aan een modulair besturingssysteem dat is ontworpen om te werken met een breed scala aan hardware en vormfactoren.

| Softwaregeek

Hoewel we niet veel weten over het besturingssysteem, lijkt het erop dat Microsoft misschien bereid is om in het openbaar over het besturingssysteem te praten. Volgens een  Geekbench-resultaat, wordt volgens de geruchten het modulaire besturingssysteem getest op een Intel-machine. Dit is niet de eerste keer dat het Core OS op Geekbench verschijnt. Het besturingssysteem verscheen vorig jaar twee keer en werd gespot op dezelfde hardware, namelijk een onbekende Intel i5-L15G7-processor met 5 cores en een basisfrequentie van 1,38 GHz.

| Softwaregeek

Windows Core OS is verwezen in het verleden op diverse Microsoft interne documenten, LinkedIn vacatures en misschien zelfs de macht van de volgende generatie Xbox. Vorig jaar gaf een gerucht de indruk dat Windows Core OS in 2020 wordt gelanceerd. Helaas is Core nog steeds een goed bewaard geheim en we weten er niet veel van, afgezien van het feit dat het een cloud gestuurd besturingssysteem zou kunnen zijn en zal draaien Win32-apps .

Pin It on Pinterest