Een update die verschillende problemen heeft opgelost lijkt een aantal nieuwe te hebben gebracht.Wat u moet weten

  • Een recente optionele Windows 10-update lijkt problemen te veroorzaken, waaronder vertraagde opstarttijden.
  • De problemen komen met Windows 10 KB4535996, waarmee verschillende andere problemen zijn opgelost.
  • Microsoft heeft de afgelopen maanden verschillende problemen gehad met Windows 10-updates.

Een Windows-update veroorzaakt opnieuw problemen voor mensen. Dit keer is het Windows 10 KB4535996 waardoor de pc’s van sommige mensen trage opstarttijden ervaren. Bovendien crasht de app Sign-tool voor sommige en lagere framesnelheden in games en stotteren voor anderen. Windows 10 KB4535996 was een optionele update die verschillende problemen oploste, maar het bracht een aantal nieuwe met zich mee.

Op diverse tech-websites werden eerder vandaag problemen gemeld. Bovendien heeft een persoon op Reddit enkele dagen geleden zijn eigen problemen met de update gedeeld . TechRadar meldt ook dat in sommige extreme gevallen pc’s in een opstartlus kunnen vastlopen. Het moet vermeld worden dat Windows 10 u de optie moet geven om uw pc in de veilige modus op te starten, als gewoon opstarten na meerdere keren mislukt. U kunt de falende update vervolgens verwijderen.

Gelukkig was Windows 10 KB4535996 een optionele update, dus veel mensen hebben het waarschijnlijk niet op hun systeem. Als u het hebt geïnstalleerd en problemen ondervindt, kunt u het eenvoudig verwijderen met deze stappen:

  1. Ga naar Instellingen–>Update & Beveiliging–>Geschiedenis van Updates weergeven
  2. Zoek en selecteer KB4535996 in het dialoogvenster Geïnstalleerde updates en selecteer de knop Verwijderen.
  3. Start uw apparaat opnieuw op.
  4. Gebruik bij het opnieuw opstarten de functie “Deze pc opnieuw instellen” en dit probleem zou u niet moeten tegenkomen.

SignTool.exe (Sign Tool) geeft foutcode 1073741502

Veel systeembeheerders melden dat Sign Tool (SignTool.exe), een tool dat bij Visual Studio hoort, voor het digitaal verifiëren of ondertekenen van bestanden, crasht na het installeren van deze specifieke update.

Op een pc met Windows 10 KB4535996 kan de Sign Tool (SignTool.exe) crashen met foutbericht 1073741502. Dit is door verschillende mensen bevestigd in Feedback Hub-berichten en onze opmerkingensectie.

“Na de installatie van KB4535996 zijn al mijn projecten in Visual Studio 2019 die Sign Tool gebruiken om een ​​Authenticode-handtekening op een DLL, EXE of MSI toe te passen, mislukt. Bij het uitvoeren van de Sign Tool vanaf de opdrachtregel of zou PowerShell niets weergeven als het wordt uitgevoerd zonder parameters op te geven. Verwijdering van de update herstelde functionaliteit naar Sign Tool ”,

schreef een gebruiker.

Game FPS drops en audio hapert


In een Reddit- thread hebben gebruikers gemeld dat de cumulatieve update ook FPS-drops en audio-haperingen in bepaalde games kan veroorzaken.

Een andere gebruiker merkt op:

“Het is niet extreem, maar ik zeg dat mijn frame rate in games 10 frames of zo is gedaald en stotteren komt af en toe voor. Na het verwijderen van de cumulatieve update was alles in orde. Raar, “

Microsoft heeft de afgelopen maanden verschillende updateproblemen, ook over deze update hebben we het eerder gehad. We moeten in de gaten houden of dit een voortdurende trend is of een stroom van geïsoleerde incidenten.

Pin It on Pinterest