| Softwaregeek

Het komt niet vaak voor dat Microsoft een update pusht die elke Windows 10 gebruiker met succes op zijn pc kan installeren. De nieuwste update van Microsoft Windows 10 KB4535996 veroorzaakt naar verluidt installatieproblemen voor sommige gebruikers, waardoor gebruikers de update niet kunnen installeren.

Hoewel Windows 10 KB4535996 een optionele update is, wat betekent dat deze niet automatisch wordt geïnstalleerd, wordt de update geleverd met oplossingen voor veel gemelde bugs, waaronder Windows Search en drukfouten.

Voor sommige gebruikers is de update van Windows 10 KB4535996 echter niet goed, omdat deze installatieproblemen veroorzaakt, waardoor de update niet kan worden geïnstalleerd met generieke foutberichten zoals 0x800f0922 en 0x80070003.

“Windows Update vermeldt dit als een optionele update waar ik op Downloaden en installeren kan klikken. Het downloadt 0 tot 100%, daarna kost het installeren enige tijd om 100% te bereiken, vervolgens vraagt ​​het om opnieuw opstarten, waarna het begint te updaten op een blauw scherm: het telt tot 6% en start vervolgens opnieuw op. Het geeft aan dat het de updates niet kon voltooien; Wijzigingen ongedaan maken en probleemoplosser vinden geen oorzaak”,

schreef een gebruiker op de Feedback Hub van Microsoft

| Softwaregeek

Sommige gebruikers hadden ook BSOD-fouten, willekeurige bevriezingen na installatie van de update. Bij het verwijderen van de update werd alles weer normaal, wat aangeeft dat het de Windows 10 KB4535996-update is die de fout in is gegaan.

Als u de update nog moet installeren, wordt u aangeraden de optionele update niet te installeren, tenzij Microsoft het installatieprobleem heeft opgelost. En als u het probleem al ondervindt, kunt u de update van Windows 10 KB4535996 verwijderen door de onderstaande stappen te volgen.

Hoe de update KB4535996 van Windows 10 te verwijderen

  1. Gebruik de sneltoets Windows + I om de app Instellingen te openen
  2. Klik op de optie “Bijwerken & beveiliging”.
  3. Op het scherm ” Bijwerken & beveiliging”.
  4. Schakel naar het tabblad “Windows Update”.
  5. Klik op de optie “Updategeschiedenis weergeven”.
  6. Klik op de link “Updates verwijderen”.
| Softwaregeek

Het verwijderen van de update lijkt op dit moment de enige oplossing, Microsoft heeft nog niet gereageerd, nog heeft Microsoft het probleem erkend.

Pin It on Pinterest