De ontwikkeling van Windows 10 20H1 is voltooid en Microsoft is helemaal klaar om de update in april of mei van dit jaar uit te brengen. Voordat het wordt vrijgegeven voor de release Preview-ring, zal het bedrijf eerst de definitieve beveiligingsoplossingen uitbrengen.

In recent nieuws is Windows 10 versie 2004 gecertificeerd voor Bluetooth 5.1, dat verbeteringen zoals snellere connectiviteit en een lager energieverbruik belooft. Dit is te danken aan de verbeteringen in de GATT-cache. De update bevat ook algemene prestatieverbeteringen.


Microsoft zal ook ondersteuning voor Bluetooth 5.2-functies inschakelen in preview-builds van een aankomende Windows 10-update. Na de update ondersteunt Windows 10 Enhanced Attribute Protocol (EATT) – een verbeterde versie van Windows 10 ondersteunt Enhanced Attribute Protocol (EATT). De belangrijkste wijzigingen zijn een verbeterde gebruikerservaring en verminderde end-to-end latentie.

De 20H2-update is gepland voor 2020 en zal, in tegenstelling tot 20H1, zich richten op verfijningen onder de motorkap in plaats van op nieuwe functies. De functies van 20H1 omvatten Cloud Recovery, Windows Zoek-algoritme, nieuwe Cortana-ervaring en andere verbeteringen.

Pin It on Pinterest