| Softwaregeek

In een update van de pagina Release-informatie heeft Microsoft aangekondigd dat de update van Windows 10 november 2019 nu beschikbaar is voor iedereen die “Controleert op updates” in Instellingen.

Microsoft schrijft:

Windows 10, versie 1909 is beschikbaar voor elke gebruiker van een recente versie van Windows 10 die handmatig “Controleren op updates” selecteert via Windows Update.

Microsoft zal de update ook sneller uitrollen via Automatische update.

Deze nieuwe update wordt geleverd met prestatieverbeteringen, enkele enterprise-functies en kwaliteitsverbeteringen.

U kunt als volgt de update voor Windows 10 november 2019 downloaden:

  1. Ga naar Windows Update-instellingen (Instellingen> Update en beveiliging> Windows Update)
  2. Klik op Controleren op updates.
  3. Zodra de update “Functie-update voor Windows 10, versie 1909” verschijnt, kunt u Downloaden en nu installeren selecteren.

Huidige status vanaf 21 januari 2019: Windows 10, versie 1909 is beschikbaar voor elke gebruiker van een recente versie van Windows 10 die handmatig “Controleren op updates” selecteert via Windows Update. De aanbevolen onderhoudsstatus is Halfjaarlijks kanaal. We beginnen de volgende fase in onze gecontroleerde aanpak om automatisch een functie-update te initiëren voor een groter aantal apparaten met de update van oktober 2018 (Windows 10, versie 1809) Home- en Pro-edities, die apparaten ondersteund houden en de maandelijkse updates ontvangen die zijn cruciaal voor apparaat beveiliging en ecosysteemgezondheid. Ons uitrol proces begint enkele maanden vóór het einde van de servicedatum om voldoende tijd te bieden voor een soepel updateproces.
Zie dit bericht voor informatie over hoe gebruikers met Windows 10, versie 1903, op een nieuwe, gestroomlijnde manier kunnen updaten naar Windows 10, versie 1909 . Opmerking follow  @WindowsUpdate  op Twitter om te weten wanneer nieuwe inhoud aan de release-informatie dashboard wordt gepubliceerd. Bron: Microsoft

Update van Windows 10 november 2019 wordt geleverd met de volgende functies:

  • Maak snel een evenement rechtstreeks vanuit de agenda-flyout op de taakbalk.
  • Meldingen beter beheren, inclusief een nieuwe knop bovenaan het Actiecentrum en de mogelijkheid om meldingen te sorteren op meest recent weergegeven.
  • Online integratie van OneDrive-inhoud met traditionele geïndexeerde resultaten in het zoekvak van Verkenner.
  • Het navigatievenster in het menu Start wordt nu groter wanneer u er met uw muis over beweegt om beter te informeren waar klikken gaat.
  • Uw stem gebruiken om digitale assistenten van derden te activeren vanuit het vergrendelscherm.

Tijdelijke oplossing: voordat u bijwerkt naar Windows 10, versie 1903 of Windows 10, versie 1909, moet u een bijgewerkte versie van uw Avast- of AVG-toepassing downloaden en installeren. Richtlijnen voor Avast- en AVG-klanten zijn te vinden in de volgende ondersteuningsartikelen:

Opmerking  Microsoft raad u aan niet te proberen handmatig bij te werken met de knop Nu bijwerken of de Media Creation Tool totdat een nieuwe versie van uw Avast- of AVG-toepassing is geïnstalleerd en de functie-update van Windows 10, versie 1903 of Windows 10, versie 1909 automatisch aan u aangeboden.

U kunt hier meer informatie vinden over zakelijke functies die als onderdeel van deze update beschikbaar zijn .

Pin It on Pinterest