Windows 7-ondersteuning eindigt vandaag, en sommigen denken dat 300 miljoen apparaten nog steeds op het oude besturingssysteem draaien.


Wat u moet weten

  • Windows 7-ondersteuning eindigt vandaag officieel;
  • Nadat de ondersteuning is beëindigd, ontvangt het besturingssysteem geen beveiligingsupdates, technische ondersteuning of software-updates meer.
  • Sommigen schatten dat 300 miljoen apparaten nog steeds Windows 7 gebruiken.

Windows 7-ondersteuning eindigt officieel vandaag. Microsoft heeft mensen herhaaldelijk gewaarschuwd om hen te helpen zich voor te bereiden op deze dag, nu is het einde van de ondersteuning officieel aangebroken. Na het einde van de ondersteuning ontvangt Windows 7 niet langer software-updates, beveiligingsupdates of technische ondersteuning. Microsoft raadt aan om naar Windows 10 te gaan voor ondersteuning en updates. U kunt antwoorden op veelgestelde vragen over Windows 7-ondersteuning die eindigen op de website van Microsoft lezen

Windows 7 is een van de meest geliefde versies van Windows ooit. Er zijn nog steeds veel bedrijven en mensen die ervoor kiezen om bij Windows 7 te blijven. Sommigen schatten dat ongeveer 300 miljoen apparaten nog steeds Windows 7 gebruiken. Dat gezegd hebbende, Windows heeft een overvloed aan functies die het waard zijn om te worden geüpgraded in de ogen van velen. Windows 10 is er al jaren, wat betekent dat het verschillende belangrijke updates en duizenden en duizenden bugfixes heeft ontvangen.


Hoewel Microsoft beweert dat de ondersteuning voor het gratis upgrade-aanbod voor Windows 10 voorbij is, kunt u er nog steeds van profiteren. Microsoft lijkt een oogje dicht te knijpen voor iedereen die de Windows 10 Upgrade- website gebruikt om een ​​Windows 10-licentie met een Windows 7-seriële sleutel te activeren.

Als u een upgrade naar Windows 10 uitvoert en het uiterlijk van Windows 7 mist, kunt u software zoals Start10 gebruiken om uw nieuwe besturingssysteem er weer oud uit te laten zien.Pin It on Pinterest