| Softwaregeek

Eerder deze maand bracht Microsoft zijn tweede en laatste grote Windows 10-update van 2019 uit aan alle Windows 10-gebruikers. De update van Windows 10 november 2019 omvatte prestatieverbeteringen, bedrijfsfuncties en kwaliteitsverbeteringen.

Op het eerste gezicht leek de 180KB die de update vereiste, onjuist; maar Microsoft legde uit dat het door de aard van het Enablement-pakket zo klein is. De kleine update is in wezen een “op schakelaar”, die gewijzigde bestanden activeert vanaf de update van mei 2019. Gebruikers moeten daarom alle eerdere cumulatieve updates installeren.

“Voordat een apparaat 19H2 kan worden aangeboden door Windows Update, moeten alle“ aanbevolen ”updates zoals maandelijkse cumulatieve updates of Adobe Flash-beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd. We zijn van plan dit gedrag de komende maanden te verbeteren, zodat andere updates niet eerst geïnstalleerd hoeven te worden. ” Microsoft

Ongemak opzij, de update voldeed niet echt aan de verwachtingen. Terwijl gebruikers grote verbeteringen verwachtten, waren velen teleurgesteld toen ze ontdekten dat het slechts kleine reparaties oplevert.

| Softwaregeek

Microsoft heeft de negatieve feedback erkend die het pilootproject heeft ontvangen van Insider-gebruikers en heeft sindsdien aangegeven dat het niet opnieuw zal verschijnen; wat suggereert dat het bedrijf in de toekomst zal terugkeren naar het oude model van twee belangrijke jaarlijkse updates.

“Er is geen formeel plan om toekomstige releases op dezelfde manier te leveren.” Microsoft

Rapporten stellen ook dat de lay-out van de update van Windows 10 november 2019 een uitzondering is, omdat Microsoft het serviceschema van zijn belangrijkste updates aanpast aan een nieuw schema. In december wordt de Windows 10 20H1 RTM-kandidaat afgemeld en kunnen gebruikers een nog eerdere update verwachten.

Als u de update van Windows 10 november 2019 wilt installeren, controleer dan op updates in Windows Update binnen het menu Instellingen.

Pin It on Pinterest