Hoe uw contacten in Outlook in Windows 10 te beheren

| Softwaregeek

In Outlook in Windows 10 kunt u uw contactpersonen op twee manieren beheren:

  1. U kunt een contactenlijst maken om contacten gemakkelijker vindbaar te maken via de app ‘people’;
  2. U kunt een map groepen maken om e-mails in bulk te verzenden.

Geldt voor alle Windows 10-versies

Mogelijk hebt u een groep mensen en contactpersonen die u in één map wilt samenstellen, of wilt u een lijst maken zodat u e-mails in bulk kunt verzenden. In deze nieuwste Office 365-gids leggen we uit hoe u dat precies kunt doen, en nog wat meer.

Maak een contactenlijst om contacten gemakkelijker vindbaar te maken

Een van de gemakkelijkste manieren om contacten in Outlook te beheren, is door een contactenlijst te maken. Met een contactenlijst kunt u uw contacten logisch ordenen en gemakkelijker vinden. Hier is hoe je dit kunt doen.

  1. Klik op het pictogram Personen in de navigatiebalk linksonder in het scherm;
  2. Klik op Map en vervolgens op de optie Nieuwe map  in de rechterbovenhoek van het scherm;
  3. Vul de velden in en voer een naam in voor uw contactenlijst. U wilt ook contactitems  selecteren in het menu dat zegt dat  map bevat. 
  4. U kunt vervolgens op OK  drukken om de lijst op  te slaan.

Als u een bestaand contact aan de lijst wilt toevoegen, is het proces heel eenvoudig. Selecteer het eenvoudig uit de contactenlijst en sleep het naar de balk Mijn contacten aan de linkerkant van het scherm. U kunt ook een nieuw contact maken in de lijst met contactpersonen, op het  tabblad Start klikken  en de map met contactpersonen in de navigatiebalk selecteren.

| Softwaregeek

Hoe gebruikt u Outlook?

Het beheren van contacten in Outlook is slechts een van de vele dingen die u ermee kunt doen. De komende tijd gaan we meer uitleg geven over Outlook.

Pin It on Pinterest