| Softwaregeek

Een paar dagen geleden hebben we gemeld dat gebruikers met oude Realtek Bluetooth-radiostuurprogramma’s de update van Windows 10 november 2019 niet konden ontvangen. Het lijkt er nu op dat Microsoft het probleem met Realtek eindelijk heeft opgelost omdat de updates voor gebruikers niet meer worden geblokkeerd.

Volgens het ondersteuningsdocument van Microsoft, moeten Windows 10-pc’s met oude Realtek Bluetooth Radio-stuurprogramma’s verwachten dat updates van november binnen 48 uur verschijnen. Eerder vandaag heeft Microsoft de update van november 2019 beschikbaar gesteld voor zowel Update Assistent als Media Creation Tool .

Dit probleem is opgelost met een bijgewerkt stuurprogramma voor de getroffen Realtek Bluetooth-radio en de beveiliging stop is verwijderd. Houd er rekening mee dat het maximaal 48 uur kan duren voordat u kunt bijwerken naar aangeboden Windows 10, versie 1909 of Windows 10, versie 1903.

Met het probleem opgelost, kunnen gebruikers vrij upgraden naar de update van november 2019 omdat er op dit moment geen bekende problemen met de update zijn.

Pin It on Pinterest