| Softwaregeek

Microsoft kondigde eerder dit jaar de Windows 10 november-update aan en de update werd op 12 november bij de consument uitgerold. In tegenstelling tot de andere Windows 10-updates, bevat de update van november 2019 geen belangrijke functies of wijzigingen.

Belangrijke wijzigingen in functies worden in Windows 10 20H1 doorgevoerd Microsoft geeft 19H2 alleen uit met een aantal kleine verbeteringen en wijzigingen. 

Microsoft heeft nu het ondersteuningsartikel bijgewerkt en bevestigt de beschikbaarheid van de update van november 2019 via Media Creation Tool. In het geval dat u het niet wist, stelt Media Creation Tool klanten in staat om een ​​Windows 10 ISO te maken die kan worden gebruikt om elke Windows 10-pc te upgraden.

U moet echter voorzichtig zijn als u de Media Creation Tool gebruikt om de update op een andere pc te installeren. Aangezien het hulpprogramma geen vereiste controle kan uitvoeren, kan het niet bepalen of de update compatibel is met de software van derden. Vanaf nu blokkeert Microsoft de update van november 2019 voor sommige Realtek Bluetooth-radiostuurprogramma’s. Afgezien van de oude Realtek-stuurprogramma’s zijn er geen problemen gemeld, dus u kunt doorgaan en de update op andere machines installeren.

Windows 10 november 2019 Update nu ook via Update assistent beschikbaar

En nu is het goede nieuws Windows 10 november 2019 Update of Windows 10 1909 is nu beschikbaar via Windows Update Assistent, een van de populairste alternatieven voor de Windows-update. Met andere woorden, gebruikers van Windows 10 kunnen nu bijwerken naar de nieuwste update van Windows 10 november 2019 via het hulpprogramma Windows 10 Update Assistent. U kunt het hulpprogramma Windows Update Assistent downloaden via deze link .

| Softwaregeek

Na het downloaden van het hulpprogramma, moet u het starten en dan zal het controleren of uw pc voldoet aan de voorwaarden om de nieuwste update uit te voeren. Als het geen probleem vindt, gaat het door naar de volgende stap en begint het downloaden van de update.

Windows Update Assistent zal uw workflow niet onderbreken tijdens het downloaden van de update, wat betekent dat u het updatevenster kunt minimaliseren en kunt blijven werken aan waar u ook aan werkt. Nadat de download is voltooid, kunt u de update installeren of plannen.

Pin It on Pinterest