| Softwaregeek

Microsoft heeft vandaag een update uitgegeven voor Windows 10 19H1 en 19H2 om bugs in de release preview-ring te verhelpen die een deel van de apparaten hebben beïnvloed.

De update heeft de volgende problemen aangepakt:

  • We hebben een probleem opgelost waarbij op SIM-apparaten sommige SIM-kaarten van bepaalde providers niet correct zouden werken.
  • We hebben verschillende problemen opgelost die op sommige apparaten tot bugchecks hebben geleid.

Wat nog belangrijker is, het bedrijf gaf een duidelijkere verklaring voor de verschillen tussen 19H1 en 19H2 en het vertraagde releaseproces.

Om een ​​toelichting te geven op deze releases 19H1 en 19H2, ze delen dezelfde onderhoudsinhoud. Dat betekent dat ze hetzelfde cumulatieve updatepakket delen. Voor de kleine subset van Windows Insiders (10%) in de Release Preview die de optie kreeg om 19H2 te installeren, wordt een activeringspakket gedownload van Windows Update dat de 19H2-functie inschakelt

Anders gezegd, we zullen een kleine analogie geven die u misschien kent. Google Chrome en Chrome OS verbergen vaak nieuwe en opkomende functies achter een functie vlag. Toekomstige updates zetten deze vlag vervolgens om naar ingeschakeld wanneer deze functie klaar is voor algemene lancering. Het idee bij Microsoft is hetzelfde, maar toegepast op alle versies van Windows 10. Dit ‘Inschakel-pakket’ dat hierboven is beschreven, is het equivalent van een kleine update die al die functievlaggen voor 19H2 heeft afzet voor gebruikers die op dat spoor zitten. Daarom kunnen 19H1 en 19H2 hetzelfde build-revisie nummer hebben met dezelfde bugfixes.

Pin It on Pinterest