Zo kunt u uw snelle acties bewerken

Ga als volgt te werk om uw snelle acties in Action Center te bewerken:

  1. Open het Actie Centrum paneel.
  2. Klik met de rechtermuisknop op een tegel voor snelle actie en druk op ‘Snelle acties bewerken’.
  3. Sleep tegels om ze te herschikken. Voeg nieuwe tegels toe met de knop ‘Toevoegen’.

Geldt voor Windows 10 1903 en hoger

De update van Windows 10 op 10 mei heeft het gedeelte Snelle acties van de meldingsinterface van het Actie Centrum gereviseerd. Het is nu sneller en gemakkelijker om uw snelle acties aan te passen, omdat u niet langer de app Instellingen hoeft te bezoeken. De snelle acties zelf zijn ook bijgewerkt, waarbij de verkeerd geplaatste helderheidsknop is vervangen door een schuifregelaar.

| Softwaregeek

Om uw snelle acties aan te passen, opent u Actie Centrum door op het pictogram rechtsonder op de taakbalk te klikken (u kunt ook op Win + A drukken). Klik met de rechtermuisknop op een van de bestaande Quick Actie-tegels en druk op ‘Snelle acties bewerken’.

| Softwaregeek

U kunt nu uw tegels naar nieuwe posities slepen en neerzetten om ze opnieuw te rangschikken. Om een ​​tegel te verwijderen, tikt of klikt u op het speld pictogram erboven.

| Softwaregeek
| Softwaregeek

U kunt een nieuwe tegel toevoegen door op de knop “Toevoegen” onderaan de interface te klikken. Er verschijnt een lijst met beschikbare tegels – de selectie kan variëren, afhankelijk van de hardwarefuncties van uw apparaat. Klik op de naam van de tegel om deze aan het scherm toe te voegen. U kunt het vervolgens in positie slepen om uw lay-out te organiseren.

Dat is alles. De nieuwe bewerkingsinterface is veel eenvoudiger dan de oude in de app Instellingen. U brengt nu wijzigingen aan, zodat deze representatiever zijn voor het eindresultaat. Als je klaar bent met het aanpassen van je layout, klik je op “Gereed” om het op te slaan en de editor te verlaten.

Pin It on Pinterest