Microsoft is van plan om Kladblok te brengen en te maken als een app die kan worden bijgewerkt in Windows 10. Dit zal een enorme verandering zijn en zal eindelijk de populaire teksteditor uit het besturingssysteem bundelen, waardoor frequentere updates mogelijk zijn.

De aankondiging van deze wijziging is vandaag gedaan als onderdeel van Windows Insider Build 18963. Volgens Microsoft zullen toekomstige Notepad-updates en vanaf build 18963 automatisch beschikbaar zijn via de winkel.


“Dit geeft ons de flexibiliteit om te reageren op problemen en feedback buiten de grenzen van Windows-releases.” Zoals altijd verwelkomen we feedback in Kladblok in de Feedback Hub onder Apps> Kladblok”

verklaarde hoofd van Windows Insider-programma, Dona Sarkar.

Eerdere aanbevolen updates voor Windows 10 hebben nieuwe functies geïntroduceerd, zoals uitgebreide ondersteuning voor het beëindigen van regels, evenals zoekacties rond en een indicator voor wanneer er niet-opgeslagen inhoud is. Met Kladblok komt naar de Microsoft Store op Windows 10, de mogelijkheden van nieuwe functies zullen waarschijnlijk bijna eindeloos zijn.

Pin It on Pinterest