| Softwaregeek

Verschillende Windows-gebruikers hebben problemen met de nieuwste patch dinsdag-update, inclusief willekeurig opnieuw opstarten.

Wat u moet weten

  • De nieuwste Windows 10 Patch dinsdag-update kan voor sommige gebruikers niet worden geïnstalleerd.
  • Andere gebruikers melden dat hun pc willekeurig opnieuw opstarten na de update.
  • De problemen lijken slechts betrekking te hebben op een kleine subset van gebruikers.

Verschillende gebruikers hebben problemen ondervonden met betrekking tot de cumulatieve updates van augustus 2019 voor Windows 10. De update kan voor sommige gebruikers niet worden geïnstalleerd, terwijl anderen na de update willekeurig opnieuw opstartten.

Gebruikers met een Reddit-thread en op een Microsoft-communityforum meldden dat de update niet kon worden geïnstalleerd op hun pc’s. Verschillende foutmeldingen verschenen tijdens mislukte installaties, waaronder 0x800f0982, 0xe0000100 en 0x80073701.

| Softwaregeek
Reddit-thread

Naast het feit dat de update niet kon worden geïnstalleerd, meldden sommige gebruikers op Reddit dat hun pc’s willekeurig herstartten. Sommige opmerkingen van Reddit stellen dat het probleem al aanwezig is sinds Windows 10 versie 1903, terwijl anderen specifiek vermeldden in een thread voor de meest recente cumulatieve update zonder te vermelden of de fout vóór de update was opgetreden.

Deze problemen lijken van invloed te zijn op een kleine subset van gebruikers op basis van het aantal mensen dat het probleem meldt, maar het is onduidelijk op hoeveel apparaten dit van invloed is.

Pin It on Pinterest