| Softwaregeek

Ook al kan de klassieke Edge het niet kon opnemen tegen de Chrome versie van Edge, op het gebied van snelheid en prestaties, heeft de klassieke Edge tal van handige functies die u veel tijd kunnen besparen. Hoewel we niet weten of Microsoft bezig is om al die handige functies van de klassieke Edge naar de nieuwe Chromium-gebaseerde Edge te brengen, lijkt het bedrijf op zoek te zijn naar ten minste enkele daarvan over te brengen naar de nieuwe Edge-browser.

Al hoewel het een kleine functie is om de favoriete knop in de werkbalk toe te voegen, is het heel eenvoudig in de klassieke Edge, maar u heeft eenvoudig toegang tot de lijst met uw favoriete webpagina’s. Nu heeft Microsoft de functie toegevoegd aan de nieuwe Chromium Edge-browser.

Om de favoriete knop in de werkbalk toe te voegen, hoeft u alleen maar op de weergave met drie stippen () rechtsboven te klikken, uw cursor boven ‘Favorieten’ te houden en vanaf daar kunt u de favoriete knop toevoegen in de werkbalk. U kunt de tool natuurlijk ook gewoon verbergen door eenvoudig met de rechtermuisknop te klikken. Voor meer duidelijkheid kunt u de onderstaande demonstratie bekijken.

| Softwaregeek

De nieuwe functie is alleen beschikbaar op het Canarische kanaal. Verder moet u ook de Build 78.0.243.0 van de Edge Canary installeren om uw favoriete knop in de werkbalk te laten verschijnen.

Pin It on Pinterest