Kort na de aankondiging van de IE-modus op de Build 2019-ontwikkelaars conferentie, besloot Microsoft om hun beslissing om de Internet Explorer-modus beschikbaar te maken voor alle gebruikers van hun Chromium-gebaseerde Edge-browser te heroverwegen . Alleen IT-beheerders konden de functie daarna gebruiken.

Geen slapeloze nachten meer voor IE-fans – de functie is nu terug, maar een beetje onopvallend.

| Softwaregeek

In de update van Edge Developer van volgende week; gebruikers kunnen bij het opstarten een waarschuwing verwachten dat het gebruik van een niet-ondersteunde opdrachtregelmarkering “stabiliteits- en beveiligingsrisico’s met zich meebrengt”.

Wanneer u Edge uitvoert vanaf de opdrachtregel, moet u nu “Sites openen in Internet Explorer-modus” selecteren. Het staat niet meer rechtstreeks in het menu.

Dit is wat u moet doen om de IE-modus van Microsoft Edge terug te krijgen:

Schakel “Sites openen in Internet Explorer-modusoptie” opnieuw in Chromium Edge in

  1. Zorg ervoor dat u de nieuwste Dev-versie gebruikt, die u vanaf  hier kunt downloaden en installeren , ga naar edge: // flags-pagina
  2. Zoek naar “integratie”, kies in de gemarkeerde resultaten “IE-modus voor” Enable IE Integration “vlag en start de browser opnieuw.

  3. Sluit Edge af, klik met de rechtermuisknop op het pictogram op het bureaublad en in het veld Doel achter “C: \ Program Files (x86) \ Microsoft \ Edge Dev \ Application \ msedge.exe

voeg de vlag toe en klik op OK om pas de wijzigingen toe.

--ie-mode-test

De totale tekenreeks in het veld Doel moet er zo uitzien voor Dev Edge:

"C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge Dev\Application\msedge.exe" --ie-mode-test
| Softwaregeek

“C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge Dev\Application\msedge.exe” –ie-mode-test

4. Start Edge browser door te klikken op de snelkoppeling waaraan we een nieuwe opdrachtregel hebben toegevoegd, bezoek een website.

5. Klik op het Ellipsis-menu, ga met de muis over ‘Meer tools’ om de nieuwe optie ‘Sites openen in Internet Explorer-modus’ op te merken (voorheen ‘deze pagina weergeven met Internet Explorer).

| Softwaregeek

6. Selecteer het, de pagina wordt geopend in IE-modus en toont dit bericht in de infobalk “Alle sites op dit tabblad worden geopend in Internet Explorer-modus”, om een ​​andere site te testen, vervangt u gewoon het huidige pagina-webadres of selecteert u de beschikbare optie in meer Tools-menu.

Opmerking: de opdrachtregelvlag werkt alleen voor dev-build, dat lijkt opzettelijk te zijn.

Afbeeldingen Bron: techdows.com 

Pin It on Pinterest