| Softwaregeek

Afbeelding bron: Microsoft.com

Microsoft heeft vandaag de aandacht gevestigd op verschillende nieuwe functies die recent aan de Microsoft Forms-service zijn toegevoegd. Van de verschillende nieuwe functies die ik het leukste vond, is de nieuwe Quick Poll-invoegtoepassing voor Outlook en Outlook.com. Met de invoegtoepassing Snelle peiling kunt u met een paar klikken een onmiddellijke, realtime peiling maken. Wanneer u een e-mail in Outlook typt, klikt u op de knop Invoegtoepassing Formulieren Snelle peiling om vragen en opties toe te voegen. E-mailontvangers kunnen rechtstreeks in de e-mail stemmen of op de link klikken om in een browservenster te stemmen en u kunt de enquêteresultaten direct in de stemkaart in de e-mail bekijken.

Andere nieuwe functies toegevoegd aan Formulieren:

  • Vertakken :  vertakken is nu beschikbaar in formulieren met secties. Het biedt Forms-ontwerpers meer flexibiliteit om hun enquêtestructuren te beheren en beantwoorder kunnen zich meer concentreren bij het invullen van de enquête met ondersteunende conditioneringsvragen. Deze functie wordt nu uitgerold naar Office 365-klanten en zal begin augustus worden voltooid.
  • Thema-aanbeveling : thema brengt vreugde aan beantwoorder en ontwerpers. Het maakt formulieren zeer op maat en relevant voor de beantwoorder Goed gedaan, het helpt ook om de respons te verbeteren. De thema-aanbevelingsfunctie is bedoeld om een ​​thema-aanbeveling te geven op basis van de invoer van de gebruikerstitel.
  •  Vanaf nu kunnen gebruikers ook direct een nieuwe quiz maken vanaf Office.com.

Bron: Microsoft

 

Pin It on Pinterest