| Softwaregeek

De Edge Canary-update van enkele dagen geleden heeft de gebruikersinterface verbeterd om in Private Windows duidelijker te maken. De update van vandaag – die doorgaat met het privacy-gerelateerde thema – zal een universele knop “onthullen wachtwoord” implementeren.

De functie is een van de vele opgenomen in de “gecontroleerde functie roll-outs”.

Implementeer de onthullingsknop voor <input type = wachtwoord> Deze wijziging implementeert de onthullingsknop voor <input type = wachtwoord>.

De knop wordt toegevoegd met hetzelfde patroon als de knop Wissen / Annuleren voor <invoertype = zoeken> behalve dat in plaats van -webkit-uiterlijk te gebruiken om de knop te tekenen, we svgs gebruiken die zijn gedefinieerd in controls-refresh.css. Een keydown-handler is toegevoegd ter ondersteuning van de Alt-F8-sneltoets om het wachtwoord te onthullen / verdoezelen en logica’s zijn toegevoegd om ervoor te zorgen dat de onthullingsknop alleen verschijnt met directe gebruikersinvoer. Als het wachtwoord in de eerste plaats niet leeg is (bijv. Automatisch aanvullen of waarde = xxx) of het besturingselement de focus verliest en opnieuw de focus krijgt, of de waarde wordt gewijzigd door een script, wordt de knop Onthullen niet weergegeven.

Merk op dat we -internal-onthullen gebruiken als het pseudo-element-ID, dus er is geen manier voor auteurs om de onthullingsknop aan te passen of te verbergen. Dit kan worden gewijzigd nadat een consensus is bereikt over het te gebruiken ID of nadat de knop is gestandaardiseerd.

Tests worden toegevoegd in web_tests / fast / formulieren / controls-new-ui / wachtwoord.

| Softwaregeek

Naar verluid is de functie ook beschikbaar in Edge Dev.

Bron: Chromium-Gerrit

Pin It on Pinterest