| Softwaregeek

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is win10_front.png

Microsoft heeft zojuist enkele nieuwe optionele updates vrijgegeven voor oudere versies van Windows 10 die zijn uitgebracht tussen 2016 en 2018. De update van april 2018 (of versie 1803) krijgt vandaag de build 17134.915 , die de volgende verbeteringen en oplossingen bevat:

 • Lost een prestatieprobleem op dat kan optreden op sommige websites die WebAssembly gebruiken.
 • Lost een probleem op dat kan voorkomen dat de prompt met het persoonlijke identificatienummer (PIN) verschijnt bij authenticatie in Internet Explorer.
 • Updates tijdzone-informatie voor Brazilië.
 • Lost een probleem op waarbij automatisch inloggen niet wordt omzeild (Autologon) wanneer u de Shift-toets ingedrukt houdt tijdens het opstarten.
 • Lost een probleem op waardoor de Windows Event Log-service geen meldingen verwerkt dat het log vol is. Dit veroorzaakt problemen met sommige gedragingen in het gebeurtenislogboek, zoals het archiveren van het logboek wanneer het een maximale bestandsgrootte bereikt en u hebt de instelling ‘De logboek archiveren wanneer vol, overschrijf geen gebeurtenissen’ ingesteld. Bovendien kan de lokale beveiligingsinstantie (LSA) de CrashOnAuditFail-scenario’s niet verwerken wanneer het beveiligingslogboek vol is en gebeurtenissen niet kunnen worden geschreven.
 • Lost een probleem op dat voorkomt dat een systeem een ​​Microsoft-account of Azure Active Directory-account herkent totdat de gebruiker uitlogt en weer inlogt.
 • Lost een probleem op waardoor de Netlogon-service mogelijk geen beveiligd kanaal kan instellen en meldt de fout ‘0xC000007A – ERROR_PROC_NOT_FOUND’.
 • Lost een probleem op waarbij het PIN-beleid (minimale lengte, vereiste cijfers en speciale tekens, enz.) Niet wordt bijgewerkt voor Windows Hallo voor bedrijven wanneer er al een PIN-code op het apparaat staat.
 • Lost een probleem op dat soms ertoe kan leiden dat systemen met Trusted Platform Module (TPM) -apparaten niet meer werken.
 • Lost een probleem op waardoor de verificatie mislukt bij het gebruik van Windows Hello for Business op een server waarop Windows Server 2016 wordt uitgevoerd met de optie Server Core geïnstalleerd.
 • Lost een probleem op waardoor een apparaat stopt met werken vanwege een race-toestand tussen het afbreken van de stream en het synchroniseren van de root-verbinding.
 • Oplossing voor een probleem dat applicaties die gebruik veroorzaakt windows.storage.dll te stoppen met werken en displays ExceptionCode c0000005 (Access violation) wanneer het proces wordt gesloten.
 • Versterkt de Certificate Revocation List (CRL) op Internet Key Exchange versie 2 (IKEv2) -machines voor op certificaten gebaseerde VPN-verbindingen (Virtual Private Network), zoals Device Tunnel, in een Always On VPN-implementatie.
 • Verbetert de prestaties voor SMB-clients (Server Message Block) met mappen die meer dan 500.000 bestanden bevatten.
 • Lost een probleem op dat voorkomt dat Microsoft Application Virtualization (App-V) scripting werkt als u het uitvoert als u niet bent verbonden met een domeincontroller (DC). App-V-scripting mislukt ook wanneer u het uitvoert in een omgeving die alleen Microsoft Azure Active Directory bevat.
 • Lost een probleem op bij het openen of gebruiken van de Window-Eyes schermleestoepassing die kan resulteren in een fout en waardoor sommige functies niet meer werken zoals verwacht.
 • Lost een probleem op waarbij App-machtigingen mogelijk niet worden bewaard wanneer u Mijn bestanden behouden selecteert nadat u Deze pc opnieuw instellen hebt geselecteerd.
 • Lost een probleem op dat ertoe kan leiden dat een clusterknooppunt het lidmaatschap van een cluster verliest en dat alle workloads falen. Dit probleem kan optreden wanneer een clusterknooppunt een Live Dump maakt.

Ter herinnering, de Windows Update van 10 april 2018 zal het einde van de service bereiken op 12 november en Microsoft heeft vandaag bevestigd dat het proces van automatisch bijwerken van deze gebruikers is gestart naar de update van mei 2019 (of versie 1903). Dit zal een geleidelijke uitrol zijn en Windows 10 Home- en Pro Edition-gebruikers hebben de mogelijkheid om de update tot 35 dagen te onderbreken, zodat ze een geschikt tijdstip kunnen kiezen.

“Ons updateproces houdt rekening met de schaal en de complexiteit van het Windows 10-ecosysteem, met de vele hardware-, software- en app-configuratieopties die gebruikers hebben, om een ​​naadloze update-ervaring voor alle gebruikers te bieden. We houden updates van feedback nauwlettend in de gaten om ons in staat te stellen prioriteit te geven aan die apparaten die een goede update-ervaring zullen hebben en snel beveiligingen op andere apparaten te plaatsen terwijl we bekende problemen aanpakken, “verklaarde het bedrijf vandaag.

Oudere versies van Windows 10 inclusief de Fall Creators Update ( versie 1709 ), de Creators Update ( versie 1703 ) en de Anniversary Update ( versie 1607 ) krijgen vandaag ook nieuwe optionele patches. Deze updates zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van Windows 10 Enterprise, Education en IoT Enterprise en we nodigen u uit om de verschillende koppelingen voor de volledige release-informatie te controleren

Pin It on Pinterest