| Softwaregeek
We hebben vanochtend gepost over tekenen dat Microsoft met Remix 3D stopt. Met de service van Microsoft kunnen Paint 3D-gebruikers eenvoudig aan de slag gaan door 3D-objecten uit hun online repository te downloaden, ze aan te passen en ook hun voltooide creaties met anderen te delen.Nu in een e-mail aan gebruikers heeft Microsoft het officieel gemaakt, schrijven:

Microsoft gaat met pensioen op de Remix3D.com-site op 10 januari 2020. We adviseren alle gebruikers die hun geüploade inhoud willen behouden om actie te ondernemen en hun bestaande Remix3D.com 3D-modellen zo snel mogelijk naar andere opslag- en deelplatforms te downloaden, zoals Remix3D .com is na deze datum niet langer beschikbaar.

De Remix3D.com-site en bestaande inhoud die op zijn servers is opgeslagen, wordt volgens het volgende schema beëindigd:

[10 juli 2019] – Gebruikers worden geïnformeerd dat de Remix3D.com-site met ingang van 10 januari 2020 met pensioen gaat. We adviseren alle gebruikers actie te ondernemen en hun bestaande Remix3D.com 3D-modellen zo snel mogelijk te downloaden naar andere opslag- en deelplatforms mogelijk, omdat Remix3D.com na 10 januari 2020 niet meer beschikbaar zal zijn.

[7 augustus 2019] – Uploads van nieuwe 3D-modellen naar de Remix3D.com-site worden uitgeschakeld. Als alternatief kan One Drive worden gebruikt voor het delen van 3D-modellen. Remix3D.com-gebruikers kunnen toegang krijgen tot bestaande gepubliceerde 3D-modellen totdat de site met pensioen is gegaan op 10 januari 2020. Daarnaast zullen we een update publiceren, zodat Remix3D.com-gebruikers niet langer kunnen inloggen op hun Remix3D.com-account van Verf 3D, 3D Builder en foto’s, noch van PowerPoint, Word, Excel en Outlook. Klanten kunnen echter nog steeds 3D-modellen invoegen in deze toepassingen.

[10 januari 2020] – De Remix3D.com-site en alle inhoud zullen officieel met pensioen gaan. Alle links naar Remix3D.com zullen na deze datum niet meer werken.

Je kunt je 3D-modellen eenvoudig downloaden door naar de Remix3D.com-site te gaan. Volg gewoon deze stappen:

1. Ga naar www.remix3d.com en klik op de knop “Mijn dingen” links bovenaan de pagina. Hiermee gaat u naar een nieuwe pagina waar u al uw 3D-modellen kunt bekijken. Opmerking: als u niet bent aangemeld, klikt u op de knop ‘Mijn dingen’ om u aan te melden bij de community.
2. Klik op de pagina “Mijn dingen” op het 3D-model dat u wilt downloaden en klik vervolgens op de knop “Model downloaden” om dat specifieke 3D-model te downloaden.

Als u niet zeker weet welke stappen u moet nemen voordat Remix3D.com met pensioen gaat of als u problemen ondervindt tijdens uw migratie van inhoud, raadpleeg dan de Veelgestelde vragen over Remix3D voor meer informatie .
We waarderen uw steun aan onze service en uw geduld tijdens deze overgang.

Oprecht.

Het Remix3D-team.

De dienst debuteerde als onderdeel van de Paint 3D-app, maar vond ook integratie in de Windows 10 Photos-app en enkele Office-apps zoals PowerPoint.

Er zijn steeds meer tekenen dat de service verouderd is, waarbij Microsoft vorig jaar bijvoorbeeld de menuoptie Uploaden naar Remix 3D uit de Paint 3D-app heeft verwijderd en meer recentelijk Microsoft het bericht heeft verwijderd dat ze de reguliere Paint-app niet meer gebruiken voor Windows en eigenlijk functies toe te voegen .

Microsoft zegt dat ze doorgaan met het aanbieden van 3D-modellen voor Office-apps als onderdeel van de gebruikelijke clipart.

Paint 3D en de bijbehorende Remix 3D-service zijn niet erg geliefd en zullen daarom niet veel worden gemist, maar het is nog een voorbeeld van het feit dat Microsoft geen impact heeft met een ambitieuze klantenservice.

Pin It on Pinterest