| Softwaregeek

Google heeft gisteren aangekondigd dat de vertrouwelijke modus van Gmail op 25 juni 2019 beschikbaar zal zijn voor alle G Suite-gebruikers. In de vertrouwelijke modus van Gmail kunt u de vervaldatums instellen en eerder verzonden berichten intrekken. U kunt ook een extra authenticatie per sms instellen om zeer gevoelige e-mails te bekijken. Wanneer u een e-mail verzendt met vertrouwelijke modus, hebben ontvangers niet de mogelijkheid om hun inhoud of bijlagen door te sturen, te kopiëren, af te drukken of te downloaden.

Wanneer u een bericht met een vertrouwelijke modus verzendt, verwijdert Gmail de hoofdtekst van het bericht en eventuele bijlagen van de kopie van het bericht van de ontvanger. Deze worden vervangen door een link naar de inhoud. Gmail-clients geven de gekoppelde inhoud weer alsof deze deel uitmaakt van het bericht. Als iemand een andere e-mailclient dan Gmail gebruikt, krijgt deze een link naar de e-mail te zien.

Pin It on Pinterest