| Softwaregeek

Microsoft Edge Canary en dev-versies hebben ondersteuning gekregen voor Inhoudsopgave voor PDF’s en Edge v87, waardoor gebruikers nu een snelkoppeling op het bureaublad kunnen maken voor de InPrivate-modus.

Microsoft heeft een hectische taak in de hand toen het de nieuwe Microsoft Edge-browser op basis van Chromium lanceerde vanwege hoge verwachtingen van gebruikers om functies van Edge Legacy, waaronder die van PDF Reader, te brengen.

Tot nu toe heeft de nieuwe Microsoft Edge PDF Reader ondersteuning gekregen voor deze functies: hardop lezen , markeerstift, digitale handtekeningen , vloeiend scrollen , PDF-formulieren invullen en donkere modus.

Met de recente updates in Canary en Dev ondersteunt Microsoft Edge 87 nu het bekijken van en navigeren door de inhoudsopgave van een pdf.

| Softwaregeek

Na Chrome staat Microsoft Edge nu toe om een ​​snelkoppeling te maken om het incognitovenster vanaf het bureaublad te openen.

  1. Start Microsoft Edge Canary
  2. Bezoek edge: // flags
  3. Zoek naar ‘InPrivate Desktop snelkoppeling inschakelen’
| Softwaregeek
Schakel de InPrivate Desktop snelkoppeling flag in
  • Selecteer “Ingeschakeld” in de vervolgkeuzelijst en start de browser opnieuw
  • Klik op het ellipspictogram en selecteer ‘Nieuw InPrivate-venster’
  • Klik op het InPrivate-profielpictogram en selecteer “Bureaublad snelkoppeling maken voor InPrivate”
| Softwaregeek

Gebruik vanaf nu de snelkoppeling die op het bureaublad is gemaakt om Edge in de modus voor privé browsen te starten.

Voor het onbekende kan dit ook worden bereikt door de schakelaar “InPrivate” toe te voegen aan het veld Doel.

Microsoft heeft eraan gewerkt om de PDF-lezer in de nieuwe Edge op de standaard van de oude Edge-browser te brengen en heeft tot dusver Smooth Scrolling, Hardop voorlezen, Markeerstifttool, Digitale handtekeningen, Donkere modus en het vullen van PDF-formulieren toegevoegd.

| Softwaregeek
PDF openen in Google Chrome

We missen echter nog steeds functies als de zoekfunctie, de indeling van twee pagina’s en het toevoegen van notities, dus Microsoft heeft nog heel wat werk te doen.

De functie bevindt zich momenteel in het Dev- en Canary-kanaal en zou binnen een aantal weken beschikbaar moeten zijn voor reguliere gebruikers.

Pin It on Pinterest