Laten we hopen dat iTunes nu eindelijk de deur uit gaat.Wat u moet weten

  • Er gaan geruchten over een nieuwe Apple app die mogelijk naar Windows komt.
  • Aggiornamenti Lumia suggereert dat de nieuwe app ‘binnenkort komt‘.
  • Er is geen indicatie welke app het zou kunnen zijn, maar Apple Music lijkt een veilige gok.

Een nieuw gerucht van Aggiornamenti Lumia suggereert dat er binnenkort een nieuwe Apple-app naar de Microsoft Store komt.


Volgens de outlet :

Dat gezegd hebbende, Aggiornamenti Lumia heeft geen staat van dienst in het voorspellen van lanceringen van Apple-producten en haalt geen bronnen aan om zijn bewering te ondersteunen, die eerder vandaag door 9to5Mac werd gemeld (red).

Dit is natuurlijk niet veel om voor te gaan, maar we kunnen zeker speculeren. Vorig jaar zochten vacatures bij Apple software-ingenieurs om te helpen bij het bouwen van “de volgende generatie media-apps voor Windows“, uit dat rapport:Apple lijkt te werken aan een reeks media-apps voor Windows 10 die iTunes zou kunnen vervangen, zoals eerder dit jaar op macOS. Het nieuws komt via een vacature die in eerste instantie werd ontdekt door Neowin, die een software-engineer zoekt om te helpen bij het bouwen van ‘de volgende generatie media-apps voor Windows’.

Apple biedt momenteel slechts twee apps aan in de Microsoft Store, iCloud en iTunes. Op macOS heeft Apple natuurlijk iTunes stopgezet ten gunste van Apple Music-, Apple TV- en Podcasts-apps. Het lijkt waarschijnlijk dat als Apple iTunes voor Windows zou vervangen, het zijn branding in lijn zou houden met macOS en een vergelijkbaar drietal apps zou aannemen. De vorige lijst zocht ook naar technici met UWP-ervaring (Universal Windows Platform), wat betekent dat Apple op zijn minst apps onderzoekt die niet alleen op Windows 10 zouden werken, maar ook op Xbox One en Xbox Series X. Streaming-concurrent Spotify biedt al een handige Xbox One-app om gamers te laten streamen terwijl ze spelen, zou Apple hetzelfde willen doen?

Afgezien van een iTunes vervanging, zou Apple er natuurlijk kunnen denken aan Berichten naar Windows te brengen, of in de hemel verhoede, Apple Maps naar Windows 10.

Pin It on Pinterest