Voorheen had iedereen die geïnteresseerd was in deelname aan het Windows 10 Insider-programma een Windows 10-pc en een Windows-account nodig; maar dankzij een nieuwe hack kunt u nu de nieuwste Windows 10 Insider-builds testen zonder account.

De hack wordt toegeschreven aan een slimme ontwikkelaar, die een opdrachtregelscript formuleerde met de naam Office Insider Enroll


Het enige dat u hoeft te doen, is een paar stappen volgen, om ervoor zorgen  dat de telemetrie-optie op uw systeem is ingeschakeld:

  • Open de app Instellingen door op Windows + I te  drukken. Ga nu naar  Privacy  >  Diagnostiek & feedback  en stel de diagnostische gegevensinstelling in op volledig. Nu telemetrie is ingeschakeld, kunt u doorgaan naar de volgende stappen.
  • Ga naar GitHub om  de nieuwste versie van het script op uw systeem te downloaden . U kunt het script en een Readme-bestand verkrijgen door het archief uit te pakken.
  • Nu hebt u beheerdersrechten nodig om het script uit te voeren. Ga naar de map waar het scriptbestand is gedownload, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer  Als administrator uitvoeren .
  • Nadat het script op uw computer is uitgevoerd, moet u de  Windows Insider Program  Ring selecteren waaraan u wilt deelnemen.
  • Druk op de letter voor de optie naar keuze en druk op  Enter .
  • Op dit punt ontvangt u een prompt om uw apparaat opnieuw op te starten om de ‘hack’ in te schakelen. Deze optie is vereist voor machines die nog niet zijn ingeschreven in het Windows Insider-programma

Als u ervoor kiest om bepaalde buggy-patches te installeren, kunt u met het script nieuwe Preview-builds blokkeren en het Windows 10 insider-programma verlaten door het script eenvoudig opnieuw te starten en de optie te kiezen die luidt: “Ontvangen van Insider-preview-builds niet meer”. Nadat u uw systeem opnieuw hebt opgestart, heeft het script de Insider-status van de machine gewijzigd door registerwaarden te wijzigen.

U kunt het script vinden op GitHub . Klik hier voor informatie over de functionaliteit van het script .

Pin It on Pinterest