| Softwaregeek

Microsoft heeft zojuist een probleem met zijn Outlook.com- webmail erkend, waarbij veel gebruikers zich niet kunnen aanmelden bij hun online email diensten outlook.com, live.com of hotmail.com. 

Als u hier last van heeft, kunt u het volgende bericht tegenkomen: ‘Er is een probleem opgetreden bij het opzoeken van uw account. Tik op Volgende om het opnieuw te proberen. ”

| Softwaregeek
Bron: Downdetector

Volgens gegevens van Downdetector, lijkt het probleem zich vooral voor te doen bij gebruikers in Europa, waaronder het VK en Nederland en de VS. We hebben momenteel geen problemen met inloggen op onze eigen e-mail inboxen van Outlook.com, dus uw kilometerstand kan variëren.

| Softwaregeek
Bron: Downdetector

Op zijn Service Health-website geeft Microsoft momenteel aan dat het enkele maatregelen heeft genomen om de service te herstellen. “Onze analyse geeft aan dat een deel van de infrastructuur die verantwoordelijk is voor authenticatie in een verslechterde staat lijkt te werken. We verwijderen de getroffen systemen uit rotatie en herleiden het getroffen verkeer om de impact te verminderen, ” legde het bedrijf uit.

We adviseren u uit om een ​​bladwijzer voor deze pagina te maken voor extra updates van Microsoft, maar we zullen dit bericht ook bijwerken zodra Outlook.com volledig is hersteld.

| Softwaregeek
Status Pagina outlook

Update: 19:18 uur, storing lijkt verholpen in Nederland.

Pin It on Pinterest