| Softwaregeek

Microsoft heeft een wijziging aangekondigd in Fast Ring voor insiders. Vanaf nu ontving de Fast Ring builds van de actieve ontwikkelingstak (genaamd “RS_PRERELEASE”), wat betekent dat nieuwe functies in deze builds zullen verschijnen terwijl Microsoft eraan werkt.

Hoewel functies in de actieve ontwikkelingstak mogelijk gepland zijn voor een toekomstige Windows 10-release, zijn ze niet langer gekoppeld aan een specifieke Windows 10-release. Dit betekent dat builds vanuit de actieve ontwikkelingstak gewoon de nieuwste werk in uitvoering-code van Microsoft-technici weergeven.

Nieuwe functies en OS-verbeteringen die in deze branche tijdens deze ontwikkelingscycli zijn aangebracht, verschijnen in toekomstige Windows 10-releases wanneer ze gereed zijn en kunnen worden geleverd als volledige OS build-updates of onderhoudsversies.

Microsoft merkt op dat hiermee wordt voorkomen dat Fast Ring-gebruikers geen toegang hebben tot de nieuwste functies, zoals het geval is met Skip Skip Vooruit-ringen van beperkte grootte.

Pin It on Pinterest