Als ontwikkelaar kunt u zich voorbereiden op de nieuwe Edge door uw add-ons in te dienen bij de Microsoft Edge Add Ons-winkel.

| Softwaregeek

Wat u moet weten

  • Microsoft heeft vandaag de Microsoft Edge Addons store geopend.
  • Ontwikkelaars kunnen hun extensies indienen om ze gereed te maken voor de lancering van de nieuwe browser in januari.
  • Ontwikkelaars kunnen hun extensies migreren om de huidige versie van Edge te laten werken met de nieuwe Edge.

Microsoft heeft vandaag de Microsoft Edge Addons-winkel geopend en de weg vrijgemaakt voor ontwikkelaars om zich voor te bereiden op de lancering van de nieuwe Microsoft Edge. De Chromium-versie van Microsoft Edge voor iedereen beschikbaar op 15 januari 2020; ontwikkelaars kunnen hun extensies nu indienen ter voorbereiding op de release van de nieuwe browser. Microsoft schetst het proces en wijst ontwikkelaars naar het Partner Center Developer Dashboard in een nieuw blogbericht .

Microsoft stelt dat de meeste extensies die voor Chromium zijn gebouwd, zonder wijzigingen met de nieuwe Microsoft Edge werken.

In de meeste gevallen werken bestaande extensies die zijn gebouwd voor Chromium zonder enige aanpassingen in de nieuwe Microsoft Edge. Bekijk onze documentatie voor ontwikkelaars voor meer informatie over Microsoft Edge-specifieke API’s, tips voor het indienen van uw extensie en andere nuttige informatie.

Download edge| Softwaregeek

Na 17 december 2019 kunnen ontwikkelaars geen nieuwe extensies meer indienen voor de oude versie van Microsoft Edge. Ze kunnen echter voortaan worden bijgewerkt. In plaats daarvan beveelt Microsoft aan om nieuwe extensies te bouwen voor de Chromium-gebaseerde Microsoft Edge en oudere extensies bij te werken om mensen te helpen een soepele overgang te hebben.

Microsoft helpt bij het migreren van sommige extensies voor de oude versie van Edge met toestemming van de ontwikkelaar. Bovendien zal Microsoft gebruikers extensies migreren naar de nieuwe Microsoft Edge als de extensies zich in de Microsoft Edge Addons-winkel bevinden wanneer een persoon overschakelt.

Pin It on Pinterest