></p></noscript><body class=template-basic-page><noscript><iframesrc=

SoftwareGeek.nl

Basisregels Disqus

Disqus modereert of beheert de community's die Disqus gebruiken niet, maar het gebruik van Disqus om een ​​van de volgende dingen te doen, schendt onze Servicevoorwaarden en passende actie (waaronder het verwijderen van een opmerking of discussie, het opnieuw instellen van een profiel of het verbannen van een account) zullen worden genomen om ze af te dwingen.

Het volgende is nergens toegestaan ​​op Disqus:

 • Gerichte intimidatie of anderen aanmoedigen om dat te doen
  Haatdragers en andere vormen van gerichte en systematische intimidatie van mensen horen niet thuis bij Disqus, en we tolereren ook geen gemeenschappen die toegewijd zijn aan het aanmoedigen van intimiderend gedrag.

 • Voorbeelden van spam omvatten 1) opmerkingen die in grote hoeveelheden zijn gepost om een ​​product of service te promoten, 2) exact dezelfde reactie die herhaaldelijk is gepost om een ​​discussie te verstoren. 3) het meerdere keren volgen van gebruikers
 • Nabootsing van identiteit
  U mag anderen niet nabootsen op een manier die anderen wel of niet doet misleiden, verwarren of bedriegen.
 • Directe dreiging van schade
  Dit betreft actieve dreigingen van schade die is gericht tegen een specifieke persoon of een bepaalde groep individuen. Neem contact op met de lokale autoriteiten als u denkt dat een misdrijf is gepleegd of op handen is.
 • Het plaatsen van persoonlijk identificeerbare informatie
  Voorbeelden van beschermde informatie: creditcardnummer, thuis- / werkadres, telefoonnummer, e-mailadres, sofinummer. Echte naam is momenteel niet gedekt.
 • Ongepaste profielinhoud
  Grafische media met geweld en pornografische inhoud zijn niet toegestaan. Profielinhoud die is toegestaan ​​door Disqus is mogelijk niet toegestaan ​​in alle community's, dus rapporteer dergelijke profielen aan de moderator van de site.

Als u een gebruiker wilt melden voor een schending van de basisregels, klikt u op het vlagpictogram in zijn profiel en voltooit u een kort rapport.

Meer informatie over het melden van misbruik aan sitemoderators en Disqus.

Lees ons beleid inzake misbruik van gedrag voor meer informatie over hoe we afdwingen tegen misbruikende accounts die de basisregels overtreden .

Wilt u leren hoe u een gebruiker bij Disqus meldt?

Bij overtreding van deze regels worden sancties toegepast door onze beheerder

* Gerichte intimidatie of anderen aanmoedigen om dat te doen

* spam

* Nabootsing van identiteit

* Directe dreiging van schade

* Het plaatsen van persoonlijk identificeerbare informatie

* Ongepaste profielinhoud

* Ander asociaal gedrag